Connect with us
Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Monden

Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu de câteva luni, iar mulți s-au întrebat ce nu a mai mers în relația lor.

Cei doi nu au făcut prea multe dezvăluiri despre despărțirea lor, dar acum Bianca a oferit mai multe detalii despre ce nu a mers între ei doi.

Bianca Drăgușanu a vorbit în emisiunea lui Dan Capatos despre sfârșitul relației cu tatăl copilului său și a dezvăluit cum se simte acum micuța Sofia.

„Eu sunt om un sincer și asumat. Noi nu mai eram fericiți de mult. Am tot vorbit despre acest lucru în ultimele șase luni, după ce am sărbătorit Revelionul împreună.

Nu eram fericiți, nu poți să mimezi fericirea, atunci când nu e cazul. Victor este un om responsabil și capabil. Victor ne va fi alături mereu.

Avem un copil minunat împreună și sunt sigură că Sofia nu va simți că noi suntem despărțiți. Este mai bine așa, decât să ne vadă nefericiți.

Dacă copilul meu mă vede că nu sunt fericită, este și ea nefericită. Despre dragoste nu se vorbește se trăiește”, a explicat Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

Cum a reacționat Victor Slav după dezvăluirile făcute de Bianca Drăgușanu

Victor Slav a publicat și el un mesaj pe Instragram, după dezvăluirile Biancăi.

„Învață să stai deoparte și să observi. Nu totul are nevoie de o reacție”, acesta este mesajul publicat de Victor Slav pe Instagram, scris pe o fotografie cu celebrul actor Tom Hardy.

Unii dintre fani l-au interpretat ca o reacție la faptul că toată lumea vorbește despre despărțirea dintre el și Bianca Drăgușanu.

“Am ajuns într-un punct în care drumurile noastre se despart. Nu știm ce ne rezervă viitorul, dar știm că vom rămane prieteni, avem un copil minunat de crescut împreună.

Suntem doi oameni mături, care își asumă decizia luată de comun acord, cu sentimentul că este cea mai bună în acest moment al existenței noastre.

Va suntem recunoscători că ați fost mereu alături de noi și, de asemenea, va rugăm cu tot sufletul să ne respectați alegerea. Ne dorim și sperăm ca orice speculație să se oprească aici.

Va mulțumim și va asigurăm de toată aprecierea și afecțiunea noastră!”, au spus Bianca Dragusanu și Victor Slav, la scurt timp după ce s-au despărțit, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Victor Slav, declarație interesantă despre Andreea Mantea: „Avem o chimie…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top