Connect with us
Victor Slav, declarație interesantă despre Andreea Mantea: "Avem o chimie...

Monden

Victor Slav, declarație interesantă despre Andreea Mantea: „Avem o chimie…

Andreea Mantea și Victor Slav și-au luat la revedere de la telespectatori, după ultima emisiune WOWbiz din acest sezon. Cei doi au făcut și câteva mărturisiri în această ultimă ediție a emisiunii difuzate de Kanal D.

Andreea Mantea a mulțumit telespectatorilor pentru acest sezon al emisiunii, cu un nod în gât.

“Am un nod în gât. Doamnelor și domnilor, iată că s-a încheiat un nou sezon WOWbiz. Trebuie să va mulțumim din tot sufletul pentru că ne-ați fost alături de noi și în acest sezon, seară de seară, cifrele au arătat-o, într-un număr destul de mare.

Mă înclin încă o dată în fața dumneavoastră și va mulțumesc din tot sufletul și din toată inima, căci fără de dumneavoastră nu am fi ajuns aici.

Iată că toate au un început, toate au un final. Trebuie să vina și vacanță pentru noi. Pentru mine sunteți WOW‘, a spus Andreea Mantea.

„Si pentru mine, bineînțeles”, a completat-o Victor Slav.

„Concediu plăcut celor care sunt în concediu și celor care urmează să între în concediu. Celor care au avut concediu, spor la muncă. Numai bine, vă iubim„, a spus Victor Slav.

„Ar fi fost bine să ne păcălească într-un fel și în altul… Singurul lucru care mă îmbărbătează de fapt și de drept este că știu că începe vacanța.

O să petrec mai mult timp cu David, în ultima perioadă el s-a obișnuit să vină pe aici, să stea destul de mult și mă face să fiu fericită, să nu fiu tristă că mă despart de telespectatori, fiindcă trebuie să ne luăm și noi vacanță.

Ce-i prea mult strică. Ei deja și-au luat vacanță, dacă mă întrebi pe mine pentru că am văzut că foarte multă lume pleacă la mare, la munte. Eu nu știu cum e cu asta.

 A fost cel mai bun sezon WOWbiz din toate timpurile. A fost un sezon foarte plin și frumos. Și curăț, a avut de toate”, a spus Andreea Mantea cu câteva minute înainte de a intra în platou pentru ultima emisiune Wowbiz din acest sezon.

Victor Slav a mai spus și că între el și colega sa, Andrea Mantea, este o chimie aproape perfectă.

„Noi de obicei avem costume. De obicei nu ne întrebăm unul pe altul, dar ne potrivim. Avem un simț, o chimie și eu când simt să mă îmbrac în negru ea se îmbracă în roșu. Când simt să mă îmbrac în roșu, ea se îmbracă nu în alb. Nu îmi place roșu-alb”, a spus Victor Slav.

Citește și: Tristan Tate despre întâlnirea dintre Bianca și Victor: ”Nu sunt prost, aşa că…”

Citește și: Bianca Drăgușanu rupe tăcerea după ce s-a spus că s-a împăcat cu Tristan Tate

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top