Connect with us
Biancă Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o la analize”

Monden

Bianca Drăgușanu face o poală de bani din Instagram, Alex Bodi turbează

Bianca Drăgușanu face o groază de bani din postările pe rețele de socializare. Vedeta a mărturist fără perdea că pentru ea Instagramul este un bunsiness, iar postările costă, mult. Vedeta TV câștigă dintr-o postare cât un român într-un an.

Surse apropiate Biancăi Drăgușanu susțin că Alex Bodi turbeaza pentru că postează prea des pe contul său. Bodi și-ar dori ca viața ei să fie mai intimă și mai puțin expusă pe conturile de socializare.

Bianca Dragușanu face bani cu găleata

Nici măcar nu îndrăznești să visezi la ce sume sunt plătite pentru doar 1 postare pe contul său de Instagram. Bianca Drăgușanu i-a povestit lui Dan Capatos în detaliu cam cum merg lucrurile când vrei să-ți faci reclamă la ea pe Instagram.

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim! Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întodeauna instastory-uri. eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am. Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux.”, a spus Bianca Drăgușanu, conform Prosport.ro.

Bianca consideră că s-a schimbat mult de când l-a întâlnit pe Alex Bodi, aceasta povestește că pe Bodi îl apucă des geloziile și îi crtică activitatea.

„Dar eu imi pun chestii care m-au definit pe mine ca persoană publică și ca nume. Pe el câteodată îl apucă geloziile. Totul se transformă. Ideea este că eu am încercat să mă modific și să mă acomodez cerințelor lui și cred că am reușit.”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Instagram, industria cu care vedetele fac bani

Nu doar Bianca Drăgușanu este plătită pentru postări pe Instagram. Vedete precum Andreea Marin, Teo Trandafir, Andreea Raicu sau Andreea Esca au de asemenea solicitări de postări plătite.

Citește și: Biancă Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o în urma unor analize”

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. GOGU

    2020-04-05T19:16:16+03:00 at 19:16

    Si eu m-am lasat de sportul……….cu femei,de cand ti-am vazut mutra aceea hidoasa {nemaivorbind de BODY}!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top