Alex Bodi o imploră pe Bianca Drăgușanu să se împace cu ea? Cine e amanda misterioasă

Adrian Vrauko
23.03.2020
Alex Bodi o imploră pe Bianca Drăgușanu să se împace cu ea? Cine e amanda misterioasă

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au creat o adevarată telenovelă cu relația lor. Certuri, bătăi, despărțiri, împăcări, căsătorie și divort. Toate condimentele pentru o telenovelă de mare succes care ar face furori daca ar mai exista ACASA TV. CANCAN susține că Alex Bodi o imploră pe Bianca Drăgușanu să se împace cu ea, asta după ce săptămâna trecută a batut-o chiar înainte să semneze actele de divorț de la notar.

Bodi vrea să se împace, dar s-a mutat cu amanta

Bianca Drăgușanu susține că primește zeci de apeluri de la Alexi Bodi, dar în tot acest timp acesta s-ar fi mutat deja cu amanta lui din Anglia, o rusoaică pe nume Daria Radionova.

Alex Bodi neagă împăcarea și spune că la procesul intentat de Bianca nu va declara nimic. Iată ce a declarat pentru CANCAN.

„Am sunat-o în legătură cu procesul pe care îl avem și cu tot circul acesta. Nu ne-am împăcat și nici nu ne vom împăca. Pe partea cu procesul, am zis să facem pace. O să o las pe ea să declare ce vrea, eu nu mai vreau să vorbesc despre acest subiect”a spus Alex Bodi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu dinainte de divorț
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu dinainte de divorț

Alex Bodi și Daria Radionova, amanți sau zvonuri

Spre finalul relației dintre Bianca și Alex, a apărut în peisaj rusoaica care se pare că l-a cucerit pe Alex Bodi. Nu se știe clar dacă rusoaica a apărut în timpul relației sau după, dar Bodi a declarat pentru sursa menționată că „amantă e mult spus”.

”Amantă e prea mult spus. Eu sunt un bărbat liber, dacă o să fiu implicat într-o relație o să îmi asum. Daria este prietenă cu iubita partenerului meu și așa am ne-am cunoscut. Acest lucru nu schimbă situația și nici n-am cum să îi interzic ei să frecventeze casa în care locuim sau anumite locuri în care ne intersectăm”ne-a mai spus Alex Bodi.

Relația celor doi a fost tumultoasă de la început, deși păreau cuplul perfect, viața nu i-a ținut aproape. Cei doi s-au certat de foarte multe ori, iar viața lor a fost o telenovelă. Oare s-a sfârșit sau urmează și alte episoade? Părerea noastră este că va continua având în vedere că cei doi au lucruri de împărțit și un proces pe rol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *