Connect with us
Bianca Drăgușanu l-a prins pe Alex Bodi cu alta: “Notarul era în stare de șoc”

Monden

Bianca Drăgușanu l-a prins pe Alex Bodi cu alta: “Notarul era în stare de șoc”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au divorțat astăzi la notar, de comun acord. Deși ar fi trebuit să fie o întâlnire pașnică, cei doi au început să se certe de cum au ajuns acolo. Se pare că Bianca l-ar fi prins pe Bodi cu alta și i-ar fi arătat imaginile pe care le avea pe telefon. Atunci Bodi s-a enervat la culme.

Bianca Drăgușanu l-a prins pe Alex Bodi cu alta: “Notarul era în stare de șoc”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află în mijlocul unui mare scandal, iar de data aceasta despărțirea dintre cei doi pare a fi definitivă. La notar lucrurile au degenerat. Bianca a ajuns acolo însoțită de doi bodygurazi, semn că îi era frică de afacerist. De acum au ajuns în biroul notarului, Alex și Bianca au început să se certe, conform unor surse apropiate celor doi.

Lucrurile au scăpat de sub control atunci când Bianca i-a arătat soțului ei un filmuleț de pe telefon, în care el era în ipostaze tandre cu altă femeie. În acel moment afaceristul s-a enervat și a dat cu telefonul soției sale de pământ.

“De cum au dat nas în nas la notar, Alex și Bianca au început să se certe precum chiorii. Bianca i-a reproșat că din cauza lui s-a ajuns la divorț și că a înșelat-o. Apoi a scos telefonul să îi arate un filmuleț în care el dansează tandru cu altă femeie. Atunci Alex s-a enervat, i-a luat telefonul și a dat cu el de pământ. De data asta nu a bătut-o, dar s-a repezit la bodyguarzi. Notarul era în stare de șoc!”, a declarat o sursă apropiată vedetei, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Antonia, dezvăluiri șocante: “M-A SUNAT POLIȚIA ȘI…”

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au făcut scandal până în ultima clipă: ”Mi-a luat telefonul și l-a spart”

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

1 Comment

  1. IM

    2020-03-10T21:43:14+02:00 at 21:43

    Doua jeguri cu proteze de faiantza. Vai si amar de fetita gonflabilei asteia care in loc sa se ocupe de cresterea si educatia ei umbla numai dupa cosoare; ar trebui decazuta din drepturile parintesti…si ea, si toate cele ce fac ce face ea…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top