Connect with us
Antonia, dezvăluiri șocante: “M-A SUNAT POLIȚIA ȘI…”

Vedete

Antonia, dezvăluiri șocante: “M-A SUNAT POLIȚIA ȘI…”

Antonia a povestit recent o situație extrem de deosebită prin care a trecut. Prezentă în studioul unei emisiuni de radio, artista a povestit prin ce clipe de groază a trecut când a fost sunată de Poliție, pentru a primi niște vești foarte delicate.

Antonia, dezvăluiri șocante: “M-A SUNAT POLIȚIA ȘI…”

Invitată Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu în cadrul emisiunii pe care ei o moderează, Antonia a povestit că deseori apar persoane care îi folosesc fotografiile pentru a-i păcăli pe alții. Astfel mulți dintre aceștia solicită bani în numele ei sau chiar crează adevărate povești care nu au legătură cu realitate, pentru a atrage alți oameni.

“Am primit mesaje de la bărbați care îmi spuneau: «Mi-ai rupt inima!» și: «De ce nu mai vorbețti cu mine?». Și după aceea le spun, eu chiar le răspund, pentru că mi se pare trist rău și după aceea… Sunt unii care au spus: «Să știi că eu acum am descoperit că tu nu ești Hayley, ești Antonia și ești cântăreață. Este foarte ciudat pentru mine, dar este foarte trist că m-am îndrăgostit de fata aia care avea pozele tale și… sunt terminat».

Deci, mereu le pun aceeași întrebare: «Cum în 2020 și în 2000 – am mai primit în alți ani – mai credeți doar în poze? Nu faceți Facetime? Sau Skype sau ceva… nu știu». Și îmi spun: «Ba da, dar nu știu cum face…», face așa (n.r.: arată doar un ochi). Sunt foarte fraieriți, doar se iau după poze.

“S-au întâmplat chestii ciudate! M-a sunat și de la Poliție o dată… să mă întrebe dacă mă simt în pericol și zic: «De ce?». A fost o situație cu un bărbat, tot așa, din nu știu ce țară, era obsedat și era una care poate era chiar bărbat, dar îl fraierea să-i trimită bani, era prost rău de tot. Avea o istorie, vorbeau de șase luni. Falsifica poza mea și a Mayei, a fetiței mele. Trimitea pașaportul… Nu știu, niște dubioșenii… și el se ducea la Poliție și zicea: «Trebuie să o salvăm pe Antonia», spunea că eu mă prefac că sunt Antonia, că ea este Antonia. Nu, sunt bolnavi! 

Și că sunt sechestrată în Africa. A trimis poză cu o fetiță mică, internată într-un spital și a zis că e Maya. Nu vrei să știi… e o poveste întreagă”, a povestit Antonia în cadrul ediției de astăzi a emisiunii “Râzi cu Rusu și Andrei” de la Kiss FM, potrivit cancan.ro

Citește și: Cătălin Botezatu, prima declarație după divorțul Biancăi Drăgușanu

Citește și: Marcel Ciolacu: Parinții ar putea primi liber când stau copii acasă

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top