Connect with us
Bomba în Showbiz! Bianca Dragusanu divorteaza? sursa foto: ciao.ro

Monden

Bombă în Showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează?

Se pare că mariajul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare a fi sfârșite. După numai o lună de căsnicie cei doi au început să aibă probleme în relația de cuplu și se pare că o vor lua pe drumuri separate.

Bombă în Showbiz! Bianca Drăgușanu divorțează?

Potrivit cancan.ro. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-ar fi întors despărțiți după luna de miere. Cei doi s-au căsătorit civil într-un mare secret acum puțin timp și apoi au plecat într-o vacanță de lux pentru a sărbători cununia. Se pare că atât a durat  fericirea, pentru că acum cei doi îndrăgostiți nu ar mai fi împreună.

Citește și: Biancă Drăgușanu suferă de o boală incurabilă: „Am descoperit-o în urma unor analize”

Pe conturile de socializare Bianca apare în fotografii fără inelul său de logodnă care a costat nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de euro. În plus, Alex și Bianca s-au blocat reciproc pe toate conturile și își petrec timpul separat. Alex Bodi a fost văzut alături de ficele sale, în timp ce Bianca se află în București cu fetița ei Natalia.

După cununia civilă Bianca Drăgușanu a precizat că decizia de a se cununa civil a fost a amandurora și secretul a fost păstrat cu sfințenie. Se pare că nici măcar părinții nu au fost la curent.

Bomba în Showbiz! Bianca Dragusanu divorteaza?

Bomba în Showbiz! Bianca Dragusanu divorteaza?

„Eu în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim…nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui.

Citește și: Bianca Drăgușanu dezvăluie de ce s-a despărțit, de fapt, de Victor Slav

Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate…  A fost discutată de mai multă vreme (n.red. – cununia civilă). Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, a a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Antena Stars.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top