Connect with us
Brigitte Pastramă a răbufnit după ce fostul soț a amenințat-o că îi ia fetița

Monden

Brigitte Pastramă a răbufnit după ce fostul soț a amenințat-o că îi ia fetița

Fostul soț al lui Brigitte Pastramă a intrat în scandalul în care vedeta se află de câteva zile bune. Fiul ei, Robert Sfât, i-a creat probleme mari și Brigitte a ajuns la capătul puterilor. Cu toate acestea, fostul soț o acuză că ea este vinovată și că băiatul este un copil minunat, care are doar de suferit de pe urma mamei sale. Ba mai mult. Oviidu Torj a amenințat-o pe fosta lui soție că îi va lua fetița, pe Sara.

Brigitte Pastramă a răbufnit după ce fostul soț a amenințat-o că îi ia fetița

Robert i-a creat multe probleme mamei sale în ultima perioadă, iar tot scandalul a ajuns în atenția presei. Se pare că băiatul a dat o mare petrecere în casa lui Brigitte, ia prietenii săi ar fi agresat-o pe aceasta și i-ar fi stricat mașina.

În timp ce Brigitte Pastramă încearcă să depășească acest moment greu pentru orice mamă și se chinuie să își aducă copilul cel mare pe calea cea bună, tatăl fetiței sale o amenință că o va lua pe Sara la el. Bărbatul susține că Robert este un copil foarte educat, care nu consumă substanțe interzise și care are doar de suferit din cauza comportamentului mamei sale. La rândul său băiatul spune că mama sa l-a dat de mai multe ori afară din casă și că este obișnuit cu dormitul în parc sau la metrou.

Brigitte pare să gestioneze cu finețe situația și nu a vrut să comenteze prea mult pe marginea declarațiilor fostului ei soș. Ba mai mult, ea a precizat că nu intenționează să arunce cu noroi în tatăl fetiței sale, deși el îi aduce acuzații foarte grave.

”Momentan nu vreau să arunc cu noroi în băiatul meu și nici în tatăl fetiței mele. Sper să nu ajung să mă enerveze într-atât încât să îmi deschid eu gura”, a spus Brigitte Pastramă pentru spynews.ro.

Brigitte Pastramă a povestit recent că a ajuns pe mâna medicilor din cauza fiului ei, care îi face mari necazuri și pe car enu îl mai poate stăpâni. La rândul lui, băiatul spune că mama sa exagerează și lucrurile nu au stat așa cum povestește ea.

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top