Connect with us
Brigitte Pastramă, de urgență la spital în urma scandalului cu fiul său: "M-a împins pe jos!"

Vedete

Brigitte Pastramă, de urgență la spital în urma scandalului cu fiul său: „M-a împins pe jos!”

Brigitte Pastramă se află într-un scandal de proporții chiar cu fiul ei de 19 ani, rezultat din prima sa căsătorie. Ea a mers la poliție pentru a depune plângere din cauza faptului că el și alți prieteni de-ai lui i-au vandalizat casa și i-au furat mașina, în timp ce erau sub influența substanțelor interzise. În plus, ar fi agresat-o pe aceasta și i-au adresat injurii. După scandal, Brigitte a avut nevoie de îngrijiri medicale și a dezvăluit totul printr-o postare pe o rețea de socializare.

Brigitte Pastramă, de urgență la spital în urma scandalului cu fiul său: „M-a împins pe jos!”

Brigitte Pastramă a postat pe Facebook un mesaj în care le-a mărturisit tuturor ce s-a întâmplat. Ea susține că dimineața a coborât în bucătărie și a remarcat că se aud mai multe voci, moment în care l-a chemat pe soțul său. De pe scări au venit mai mulți indivizi despre care spune că se aflau sub influența substanțelor interzise și aveau o atitudine euforică.

În plus, ea acuză că a fost agresată atât verbal, cât și fizic, că aceștia au împins-o brutal de mai multe ori, au scuipat-o și chiar au trântit-o pe jos. Drept urmare, aceasta a ajuns la spital și a avut nevoie de îngrijiri medicale și chiar de perfuzii. Ea a mărturisit că muncește foarte mult în ultima perioadă și acest eveniment a secat-o de puteri.

„Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei.”, scrie Brigitte în postare.

Robert Sfăt, acuzații grave

După ce mama sa l-ar acuza că i-a distrus casa, i-a furat bunuri, dar și mașina, pe care a distrus-o și susține că este consumator de droguri înrăit, Robert neagă toate acuzațiile aduse de Brigitte Pastramă. El a mărturisit că niciodată nu a avut o relație bună cu mama sa și problemele dintre ei durează deja de câțiva ani. El susține că au existat mai multe momente în care Brigitte nu și-a îndeplinit rolul de mamă, nu l-a sprijinit material pe fiul ei când acesta i-ar fi cerut ajutorul și, de nenumărate ori, l-a dat afară din casă. El a ajuns să doarmă pe străzi, pe bancă sau la metrou, iar în acest moment se află într-o situație asemănătoare după nefericitul incident.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

1 Comment

1 Comment

  1. Miki

    2020-06-26T17:25:36+03:00 at 17:25

    „„Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.”
    De ce ai nevoie de atatia bani Brighitte ? Ca sa ai 3 case , sa te falesti cu masini de lux si haine scumpe ? Fa mai putine credite , munceste mai putin si ocupa te mai mult de copiii tai .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top