Connect with us
Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere! Ce s-a întâmplat la capela în care este depus trupul designerului

Monden

Bunica lui Răzvan Ciobanu, distrusă de durere! Ce s-a întâmplat la capela în care este depus trupul designerului

Sunt momente grele pentru familia lui Răzvan Ciobanu, dar și pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat. La capela din Cimitirul Progresul, părinții, dar și bunica regretatului deisgner abia își mai pot ține lacrimile în frâu.

Citește și: Ce flori i-a dus iubitul lui Răzvan Ciobanu la priveghi. Care este seminficaţia acestora. Sunt periculoase pentru sănătatea oamenilor

Moartea fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu a adus lacrimi și durere în sufletele celor dragi designerului, iar familia vedetei este răpusă de durere. Potrivit informațiilor oferite de reporterul „Acces Direct”, la capela Cimitirului Progresul au venit toți ceio care l-au iubit pe Răzvan Ciobanu, pentru a-i aduce flori și un ultim omagiu.

Citește și: Ce trist! Aceasta era cu adevarat relatia lui Razvan Ciobanu cu parintii lui

Reporterul a povestit la „Acces Direct” faptul că tatăl lui Răzvan Ciobanu este distrus de durere, iar bunica acestuia nu mai poate conteni cu lacrimile.

Mai mult, bătrâna a avut nevoie de ajutorul a 2 persoane pentru a pleca acasă.

Vă reamintim că Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, în a doua zi de Paște, la doar 43 de ani, în urma unui cumplit accident rutier. Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu se află depus la capela Cimitirului Progresul, iar regretatul deisgner va fi condus pe ultimul drum joi.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top