Connect with us
Rita Mureşan, reacţie nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Eu ştiu exact cine”

Știri

Rita Mureşan, reacţie nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit: “Eu ştiu exact cine”

Rita Mureșan, colega de breaslă a lui Răzvan Ciobanu, a avut o reacție nervoasă după moartea acestuia. Creatoarea de modă a postat pe contul său de socializare un mesaj dur adresat celor care se dau prietenii designerului și care profită de pe urma dispariției lui, pentru puțină publicitate.

Rita Mureșan a avut o reacție nervoasă după ce Răzvan Ciobanu a murit

Reamintim că Răzvan Ciobanu a încetat din viață, la vârsta de 43 de ani, luni dimineață, după ce mașina în care se afla s-a lovit de un copac în localitatea Săcele, județul Constanța.

Citește și: Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

„Mulți se dau tăi acum! Eu știu exact cine erau cu adevărat aceia! Voi rămâne cu amintirea serilor, muuultelor seri, în care veneai la mine la cină !

Și cu pe care l-am facut ca să le arătăm ăstora care ne puneau la zid că eram graşi… Apoi eu am pierdut-o pe mama… Şi tu ai fost acolo!

Citește și: Razvan Ciobanu a ascuns o afectiune grava. Designerul suferea foarte mult: „Voia sa spuna tututor”

Chiar acolo lângă mine, la Breaza! Aşa că oriunde te vor duce să te înmormânteze, eu voi fi acolo! Şi mă ştii cu posturile şi cu pomenile!

Din punctul ăsta de vedere să nu îţi faci griji! Mă uimeşte faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paşti! Ştii cum se spune, de mână cu Iisus!

Citește și: Un martor susţine că a văzut toată scena morţii lui Răzvan Ciobanu! Ar fi fost 3 maşini

În aceeaşi zi cu prietenul Dârţă! Bravo vouă!!! Să te odihneşti în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii ştiu doar să judece!

Şi probabil o să te judece! Pentru o grămadă de nimicuri! Or să uite ce TALENT extraordinar erai! Însă tu eşti deja departe, de mână cu Iisus! Amin!”, a scris cu amar Rita Mureșan.

Ce spune Teo Trandafir, după moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce informația a devenit oficială, numeorase personalități ale showbiz-ului românesc au transmis mesaje emoționante, printre acestea numărându-se și Teo Trandafir. Îndrăgita prezentatoare TV s-a declarat șocată de moartea fostului designer, în condițiile în care îl cunoștea destul de bine, cei doi fiind colegi la Kanal D.

Răzvan e în paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează şocul unei vieţi. Dumnezeu să-l ierte pe el şi s-o ajute pe ea. (…) Razvan, din nenorocire si Șocant, e in paza Tatălui Ceresc. Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează șocul unei vieti. Dumnezeul să-l ierte pe el și s-o ajute pe ea…”, a declarat Teo Tramdafir în exclusivitate pentru WOWbiz.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top