Connect with us
Cadou generos din partea lui Ilie Năstase pentru fiicele din căsnicia cu Amalia

Monden

Cadou generos din partea lui Ilie Năstase pentru fiicele sale

Ilie Năstase are grijă de fetele lui. Curând, acesta a făcut o investiție serioasă pentru cele două fiice pe care le are cu Amalia. Năstase le-a cadorisit cu câte un apartament în Mamaia Nord, în blocul ridicat de fratele Simonei Halep.

Cadou generos din partea lui Ilie Năstase pentru fiicele sale

Fostul tenisman este generos cu fetele lui. Năstase le-a cumpărat celor două fiice pe care le are cu Amalia, câte un apartament în Mamaia Nord. Potrivit Click, 80.000 de euro a fost prețul unui apartament cu două camere, aflat la parterul blocului ridicat de fratele Simonei Halep. În total, vorbim despre 160.000 de euro pentru fetele lui Nasty. Alessia și Emma au avut mereu sprijinul și atenția tatălui lor, indiferent de care a fost situația între Ilie și Amalia.

Și după divorțul dintre aceștia, fetele au primat pentru fostul tenisman. Ilie Năstase a avut o relație de lungă durată cu Brigitte Sfăt, iar acum este cu Ioana.

În urmă cu doi ani, Click scria despre pensia alimentară cu multe zerouri pe care Năstase o pune la dispoziție fetelor lui.

„Anul trecut, Ilie le-a dat copiilor un milion de euro. Nu ştiu cum a achitat, dar vă spun cât a dat. Le dă de la 300.000 de euro în sus. Întrebaţi-o pe ea că ştie cel mai bine. Nu mă interesează din ce trăieşte ea, dacă se mai ocupă cu ceva sau dacă mai are vreo firmă, dar soţul meu este generos şi are grijă de copiii lui”, spunea, în 2017, Brigitte când era căsătorită cu Năstase.

Amalia și Ilie Năstase au divorțat în anul 2010, după 14 ani de relație, și încă 7 de căsnicie. Cei doi au păstrat o relație decentă și după separare, mai ales pentru faptul că au două fiice împreună. Emma și Alessia locuiesc cu mama lor, însă Ilie le este în continuare aproape.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top