Connect with us
Brigitte Sfăt a pus piciorul în prag, după ce soțul a bătut-o. L-a amenințat că-l dă afară din casă

Vedete

Brigitte Sfăt a pus piciorul în prag, după ce soțul a bătut-o. L-a amenințat că-l dă afară din casă

Brigitte Sfăt a intrat din nou în atenția publicului. Deși ea și soțul său, Florin Pastramă, au spus întotdeauna că în relația lor totul merge ca pe roate și nu există motive de divorț, se pare că imaginile cu cei doi din mediul online spun altceva. Ei au fost surprinși într-o ipostază mai puțin plăcută, când vedeta era agresată de Florin Pastramă într-un mod brutal. Prima sa reacție a fost de a nega tot, însă, ulterior, a recunoscut că a fost doar o ceartă, cum are fiecare cuplu, de altfel. Se pare că, în realitate, vedeta ar fi foarte afectată de acest eveniment și l-a amenințat pe Pastramă că-l va da afară din casă dacă nu-și remediază comportamentul.

Brigitte Sfăt a pus piciorul în prag, după ce soțul a bătut-o. L-a amenințat că-l dă afară din casă

Imaginile cu Brigitte și Florin Pastramă au uimit pe toată lumea. Deși, de curând au sărbătorit un an de la nuntă și lasă impresia că sunt fericiți și totul merge bine între ei, se pare că există și ceva probleme în mariajul lor.

Scena a avut loc, conform spuselor lui Brigitte, în luna ianuarie a acestui an, chiar în shaormeria pe care celebrul cuplu o deține în zona Fundeni. Se observă în filmare cum Florin Pastramă își iese din fire, devine violent cu soția lui și se năpustește asupra ei. Din imagini se vede că Brigitte este speriată, iar după o discuție tensionată purtată într-o cameră retrasă, Florin o trage de păr și o împinge într-un colț al încăperii, după care aceasta plângea ghemuită la pământ. Bărbatul părea de neoprit și lacrimile soției sale nu îl înduplecau.

Deși Brigitte l-a iertat și sunt încă împreună, surse din anturajul celor doi susțin că aceasta ar fi foarte supărată din cauza celor întâmplate și ar fi hotărât să pună piciorul în prag și să nu mai fie atât de permisivă cu Pastramă. Aceasta l-ar fi amenințat că, în cazul în care nu-și revizuiește comportamentul, îl dă afară din casa ei, unde ea plătește facturile și toate cheltuielile.

„Brigitte a pus piciorul în prag și i-a spus clar lui Florin că dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă. E casa ei, iar el stă în ea. Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească. Ea plătește facturi, întreținere. E clar că va trebui să respecte aceste condiții.”, au dezvăluit surse apropiate cuplului.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top