Connect with us
Carmen de la Sălciua a făcut anunțul, când nu se aștepta nimeni: ”Am plâns...”

Monden

Carmen de la Sălciua a făcut anunțul, când nu se aștepta nimeni: ”Am plâns…”

Carmen de la Sălciua traversează cea mai frumoasa perioadă din punct de vedere muzical, pentru că tocmai a lansat o melodie, intitulata „Dansez prin ploi”, ce se bucura deja de un real succes.

Dupa ce a rupt Youtube-ul cu piesele „Mama unde esti te strig” si „De ce traim o iubire interzisa?”, cea din urma ocupand locul 1 in Trending 10 zile consecutiv, Carmen de la Salciua lanseaza o noua piesa de dragoste, „Dansez prin ploi”, cu care deja a ajuns la inimile fanilor. In doar 4 ore de la lansare piesa a acumulat peste 150.000 de vizualizari si a intrat in Trending in Youtube pe locul 21.

„Noul meu single „Dansez prin ploi” s-a lansat si este aici pentru voi! Sper sa va placa si sa-l share-uiti in numar cat mai mare. Va pup, va iubesc si va multumesc pentru toata sustinerea voastra!”, a scris Carmen de la Salciua pe o retea de socializare.

Carmen de la Sălciua a postat pe Facebook un mesaj extrem de emoționant pentru fanii săi, prin intermediul căruia și-a arătat recunoștința pentru aceștia.

„Sunt fericită să împărtășesc cu voi fiecare moment bun sau mai puțin bun din viața mea… vă mulțumesc că mă simt iubită … vă mulțumesc că îmi arătați asta în fiecare zi…

Mă bucur că melodia e pe placul vostru … știu că nu pot mulțumi pe toată lumea dar mă străduiesc să iasă totul cât se poate de bine ! Voi vedeți în mine ce eu poate nu am văzut niciodată!

Am primit atâtea mesaje de nu le mai știu numărul, am plâns de fericire! Mă simt o învingătoare și nu atât prin melodii cât prin faptul că vă am aproape pe voi! Să vă mulțumesc e prea puțin!

Dacă aș putea m-aș întâlni personal cu fiecare și aș asculta fiecare poveste de viața, fără sa obosesc … Vă iubesc ️ Atât!”, a scris artista pe reteaua de socializare.

Popularitatea artistei a crescut furtunos in ultimul an!

Cea mai sexy artistă din lumea muzicii populare și de petrecere demonstrează încă odată cât de iubită și apreciată este de fanii ei. Pe zi ce trece Carmen de la Sălciua câștigă tot mai mulți fani.

Asta o demonstrează și numărul deja mare de vizualizări la noua ei piesă „Dansez prin ploi”. Mai mult, artista este foarte apreciată și pe rețele de socializare.

Pe contul de Instagram este urmărită de 73 de mii de persoane, pe contul personal de Facebook de peste 173 de mii de persoane, iar pe contul oficial de Facebook de 23 de mii de persoane. Pozele artistei sunt apreciate într-un număr copleșitor: 15 mii de Like-uri doar la o singură poză.

Citește și: De ce a divorțat Carmen de Culiță Sterp. Cântăreața a spus totul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top