Connect with us
De ce a divorțat Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp. Cântăreața a spus totul

Monden

De ce a divorțat Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp. Cântăreața a spus totul

Carmen de la Sălciua a rupt tăcerea în legătură cu divorțul de Culiță Sterp și a dezvăluit ce nu a mai funcționat în relația lor.

Cântăreața a dezvăluit că a fost mințită de Culiță și că relația lor scârțăia de ceva vreme.

„Nu stiu daca locul lui era langa mine. Eu daruiesc totul dar la fel de repede plec atunci cand nu mai e loc. Am luptat mult in casnicie, am purtat discutii interminabile.

Nu se putea, nu intelegea lucruri care pentru mine erau esentiale: stabilitate, incredere, sa nu stau sa ma gandesc mereu unde e si ce face.

Sunt geloasa! Usor-usor ne-am pierdut, nu mai comunicam, obosisem, relatia scartaia, eram mereu pe drumuri. Devenisem doi straini! Eram doi straini care cantau impreuna o melodie de dragoste.

Ne vorbeam, normal! I-am spus de multe ori ca ne pierdem, el zicea ca sunt nebuna. Intuitia nu m-a inselat niciodata, de-asta imi doresc ca toate femeile sa stie ca atunci cand simti ca lucrurile scartaie nu e doar in mintea ta.

Sunt credincioasa, am ajuns la altar cu acest om. Nu pot sa trec peste nesiguranta, peste infidelitati. Am primit si dovezi ale infidelitatii.

Dar nu l-am judecat, relatia scartaia. I-am reprosat ca nu a fost sincer, ca nu a avut curaj sa imi spuna in fata. Am pus virgula, am luat-o de la capat, chiar daca eram extenuata.

Dar ramaneam cu indoiala, cu frici, ajunsesem sa nu mai am incredere in mine”, a spus Carmen de la Sălciua la Teo Show.

Carmen de la Sălciua: Vreau să iubesc din nou

Carmen de la Sălciua mai spune și că nu îi poată dușmănie fostului soș, în ciuda faptului că acesta a mințit-o.

”Ma simt eliberata, stiu ca se va deschide un geam si lumina care vine e prielnica pentru mine.  Inca mai cantam impreuna.

Duminica am avut cel mai recent eveniment impreuna. Nu port dusmanie, nu ii port pica, am inteles perioada in care el m-a mintit. Cred ca din respect pentru mine nu se va afisa cu o alta femeie. De maine, fiecare pe drumul lui. Imi doresc sa iubesc din nou.

Nu pot sa stau singura mult timp. Nu sunt fericita asa. Vreau sa iubesc din nou, sa fiu iubita sincer. Probabil voi fi mai exigenta. Voi incerca sa caut un om care sa nu aiba aceleasi defecte ca fostul meu sot. ”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Citește și: Culiță Sterp, în doliu. Cântărețul i-a anunțat decesul în urmă cu scurt timp

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top