Connect with us
Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp divorțează! Artista a făcut anunțul

Monden

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp divorțează! Artista a făcut anunțul

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt doi artiști extrem de iubiți în muzica de petrecere românească.

La un an de la nuntă, cei doi au anunțat că divorțează și au oferit primele informații despre relația lor.

„Confirm zvonurile, da, noi doi ne-am despărțit. Decizia a fost de comun acord, noi suntem două firi diferite, dar nu a fost o problemă, știam că vom ajunge aici. În urmă cu o lună, două. Rămâne între noi treaba asta și dacă ar fi fost așa, eu am trecut peste, nu ăsta este motivul pentru care ne-am separat, diferențele dintre noi au fost.

Citește și: Au cucerit o țară întreagă cu iubirea şi vocea lor! Ei sunt cei mai populari artişti ai momentului: “Datorită ei cânt…” – Povestea lor e fabuloasă!

Ce să zic… diferențe de gândire, eram două firi tari, pietre orgolioase. Cel mai bine ar fi să nu discut, trec printr-o perioadă nu tocmai bună. Am vrut să explic tuturor celor care ne-au iubit, noi nu mai formăm un cuplu în viața reală, dar continuăm că cântăm, ne onorăm contractele.”, a spus Carmen de la Sălciua, la „Acces Direct”.

Cât despre un nou bărbat în viața ei, Carmen de la Sălciua mărturisește că nu se simte încă pregătită și are în prim-plan doar cariera muzicală.

Citește și: Laurette a divorțat de Ciprian Nistor! Cei doi se căsătoriseră la penitenciar

„Îl respect, îi doresc tot binele din lume. Niciunul dintre noi nu a început o altă relație, nu mai există cale de împăcare. Am intentat divorț. Vreau să mă focusez pe cariera muzicală, dacă va apărea cineva în viața mea, voi spune.

Ne-am făcut planuri, ca orice cuplu, ca orice pereche la început la drum. Am mulți prieteni care îmi sunt alături, Dumnezeu și familia mea. Am încercat să reparăm, dar din păcate, nu a mai fost nimic de reparat.”, a mai spus Carmen de la Sălciua, la „Acces Direct”.

Cei doi s-au cunoscut la o petrecere, iar după numai câteva luni, s-au logodit

„Ne-am cunoscut la botezul actualei noastre nașe. Eu am fost inviatată din partea miresei. El din partea mirelui. Am stat la aceeași masă. M-a invitat la dans. Eu am acceptat. Și din seara aia am început sa vorbim. (…) După șase luni am fost cerută de nevasta. Am acceptat și după un an și ceva am făcut și nunta. (…) Noi de la început am avut așa o relație de parca ne-am fi știut dintotdeauna, cum rar se întâmpla.”, a spus Carmen de la Sălciua în emisiunea „Agenția VIP”, la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top