Connect with us
Cristi Brancu, acuzații dure la adresa iubitului Biancăi Drăgușanu: „E un nimeni în Anglia”

Monden

Cristi Brancu, acuzații dure la adresa iubitului Biancăi Drăgușanu: „E un nimeni în Anglia”

După ce Cristian Brancu a sugerat că Bianca Drăgușanu a început să își vândă poșetele și ochelarii de soare pentru că a rămas fără bani în urma despărțirii de Victor Slav, prezentatorul TV a vorbit despre Tristan Tate, noul său iubit.

Cristi Brancu a observat ce face prezentatoarea TV și s-a întrebat dacă nu cumva aceasta are nevoie de bani. Acest lucru a deranjat-o enorm pe Bianca Drăgușanu.

Citește și: Primele declarații ale lui Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăgușanu: „O iubesc pentru…”

„Dar am înțeles că am un fan, fanul meu numărul unu, domnul Brancu, care este foarte atent la Instagramul meu. Hmm… Ce credeți? Am auzit că aseară ar fi spus despre mine că îmi vând poșetele și ochelarii pe Instagram. Da, și ce dacă le vând? Cristian, știi de ce le vând? Pentru că am foarte mulți ochelari la fel”, i-a răspuns Bianca Drăgușanu.

Cristi Brancu a revenit cu noi dezvăluiri, de data aceasta despre Tristan Tate. Moderatorul emisiunii „Agenția VIP” a declarat într-o înregistrare pe canalul său de YouTube că a contactat reporteri cheie de la cotidianul The Sun pentru a-i întreba despre reputația lui Tristan.

Citește și:Bianca Drăgușanu, dezvăluiri inedite: „Nu îmi venea să cred. Stăteam și mă uitam la el…”

„Răspunsul a fost simplu… Nobody (n.r. nimeni) … Știi că este fratele lui Andrew Tate, fratele mai mare care a participat la Big Brother… Mi-au răspuns: <> El este prezentat aici ca multimilionar. <>. El se bucură de această mediatizare, se bucură de această revărsare de interes pe care cu siguranță o înțelege și din acest motiv ea, Bianca Drăgușanu, este regina lui! Pentru că ea este regina care propulsează.

Ceea ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore arată că Bianca Drăgușanu a mutat calul, sau tura de pe tablă, pentru a încerca să deturneze și-o ultimă idee care probabil i-a venit în cap lui Victor Slav, care la un moment dat și-a dorit să devină un tată mult mai responsabil, un tată care să crească el copilul.

Mai ales că avem de-a face cu o mamă care nu este prea prezentă. Pentru că mai degrabă o vedem alături de Tristan Tate, toată ziua-bună ziua, botic în botic. Iar Tristan este atât de indrăgostit,încât trebuia să participe la nunta surorii lui, pe 23 iunie, și nu s-a dus, pentru că iată… a apărut doamna”, a declarat Cristi Brancu pe înregistrare.

Și fosta iubită a lui Tristan Tate l-a acuzat pe acesta că încearcă să se folosească de reputația Biancăi Drăgușanu pentru a

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top