Connect with us
Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță...”

Monden

Cătălin Cazacu, după plecarea de la Exatlon: „Am fost trei oameni care au tras la această căruță…”

La două zile de la eliminarea de a Exatlon, Cătălin Cazacu a făcut primele dezvăluiri despre viața de după concursul care i-a schimbat viața.

Chiar dacă nu a fost unul dintre semifinaliști, Cătălin abia așteaptă să se întoarcă în România și a dezvăluit de cine îi este cel mai dor.

„Mă aștept să fluiere cineva, să mă apuc să alerg pe plajă. Automat, după ce mi-am auzit numele, mă așteptam să alerg pe plajă. Am mai auzit de câteva ori că sunt milioane de români care ne urmăresc. De aici de unde sunt, mă bucur enorm că există această ipoteză. Faptul că am făcut un sport, o emisiune curată, că tot ce s-a întâmplat aici a fost curat, înseamnă că România este pe un trend bun. Și chiar încep să o ia lucrurile pe direcția potrivită.

E un mix de sentimente pe care nu credeam că o să le trăiesc vreodată, nu am crezut că distanța asta poate să facă din mine un alt om. Cuvântul dor pe care eu l-am cunoscut până acum nu însemna lucrul acesta înainte. Experiența ne-a schimbat pe toți.

Important este cât vom rămâne schimbați de acum înainte. Mi-e dor de familia mea, de copilul meu, de părinții mei, de prietenii mei. Astăzi, pentru prima oară, am putut să îmi aud părinții. Și faptul că doi oameni care s-au luptat foarte mult pentru mine și chiar dacă am fost un copil problemă, mi-au răspuns și mi-au spus că sunt foarte mândri de mine.

Citește și: Exatlon 21 mai 2018: Cosmin Cernat a anunțat regulile pentru semifinala de marți

Mă uit la oameni și este extraordinar. Ar trebui să pară simplu. Cătălin Cazacu a părăsit această competiție pentru că, în primul rând, echipa Faimoșilor a rămas în doi membri și acești doi membri nu au mai putut să facă față pentru că au avut un parcurs greu.

Am avut o perioadă în care am fost foarte buni, după care a urmat o perioadă enorm de grea pentru noi. Am suferit prin introducerea unor reguli care ne-au obstrucționat foarte tare. A erodat din nou. Au fost trei băieți care au tras la această căruță, Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.

De la început au tras această căruță în spate. Și au venit oameni care au venit și au plecat. Unii mai buni, alții mai slabi. Nu sunt cel care trebuie să comenteze acest lucru”, a dezvăluit Cătălin Cazacu

Citește și: Detaliul neștiut despre Larisa de la Exatlon! Andreea Mantea a dat-o de gol

Cătălin Botezatu este extrem de mândru de performanța prietenului său.

„M-a sunat Cătălin Cazacu în timp ce filmam la „Bravo, ai stil”. Nu am putut să-i răspuns, însă am vorbit apoi prin mesaje. Am avut un schimb de mesaje emoționante. Mi-a zis că abia așteaptă să ne revedem și să ne povestească. Eu nu credeam că o să reziste atât de mult.

Acum, dacă a ieșit Cătălin, o să țin cu Vladimir. Este un om extrem de credincios. Stătea lângă motocicletă și se ruga. Nu știu ce spunea el în rugăciunile lui”, a spus Cătălin Botezatu la WoWbiz.

După ce a plecat Cătălin Cazacu,  Vladimir Drăghia a rămas singurul concurent din echipa Faimoșilor

„Sunt foarte recunoscător că sunt în continuare aici. Vreau să le mulțumesc tuturor. Noaptea în coteț, singur, a fost neașteptat de frumoasă. Mă tot uitam și așteptam să apară cineva, însă nu s-a întâmplat. Am avut timp să mă gândesc unde a stat fiecare, să-mi amintesc vocea lor, tabieturile.

Mie mi se întâmplă foarte rar să mă plictisesc singur. Nu știu ce ar putea să-mi mai ofere Exatlon. Ultimele zile nici nu mai sunt atât de grele”, a declarat Vladimir Draghia în ediția Exatlon 21 mai.

1 Comment

1 Comment

  1. vali

    2018-05-22T17:31:46+03:00 at 17:31

    inca unul care dovedeste ca-i curva si ca-n viata nu e bine sa ai incredere decat in tine ! deci ei trei =pele , rossi si mark spitz , au tras echipa restul au fost de umplutura ! pai de cate ori v-au adus puncte larisa si belbita mai cacat nesimtit de a-ti intrat in casa s-ua a-ti mancat datorita lor ? sunteti spoiti cu 2% cultura generala si in rest nesimtire si grandomanie cat cuprinde ! zdrentelor ! zii lui bote sa-ti dea si tie o femeie cum a facut cu victoras ,pacaliciule !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top