Connect with us
Ce face Bianca Drăgușanu să fie iertată! ”Certurile în cuplu sunt inevitabile...”

Monden

Ce face Bianca Drăgușanu să fie iertată! ”Certurile în cuplu sunt inevitabile…”

Despre Bianca Drăgușanu se știe că viața ei de cuplu nu a fos mereu numai lapte și miere.  Prezentatoarea Tv a vorbit deschis în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D ” Te vreau lângă mine”,  despre certurile în cuplu și mai ales despre care sunt pașii pe care îi urmează cu sfințenie spre a fi iertată. Sunt patru pași simpli ușor de urmat.

 „Certurile în cuplu sunt inevitabile, nu-i așa? Și mai este ceva inevitabil… să vorbești cu prietenii tăi despre asta. Da, cum să vă explic… cum poți să repari lucrurile dacă ai spus sau ai făcut ceva dăunător pentru relație?

Totul ține de modul în care încerci să rezolvi conflictul. Specialiștii ne arată care sunt cei 4 păși simpli pentru împăcare:

Pașii pe care Bianca îi urmează pentru o împăcare

1. Recunoaște când ceva nu este în regulă. Un „Iartă-mă” la timpul lui face cât 100 de „Te iubescuri” din alea.

2. Nu fii defensiv sau defensivă când ceri detalii despre ce s-a întâmplat. Cu cât ești mai dispus să îți asculți partenerul și să afli ce nevoi are, cu atât relația poate fi mai bună. Nu rezolvi absolut nimic dacă pui foarte multe întrebări, dacă ceri multe detalii și nici măcar nu-i asculți părerea. Ascultă, dom’le cu atenția, fără a da vina sau fără a te justifica, că se poate rezolva.

3. Oferă timpul necesar pentru a reflecta asupra a ceea ce ai auzit înainte de a răspunde. Pentru că, într-adevăr, uneori suntem atât de concentrați pe răspuns întrucât nici nu auzim întrebarea.

Citește și: Cel mai mare secret pe care Bianca Drăgușanu îl ține de Victor Slav: „Nu faceți greșeala de a-i spune partenerului…”

 4. Pregătește-ți ce vrei să spui. Nu este vorba despre un discurs aici, este vorba despre faptul că trebuie să fixezi anumite lucruri privitoare, la modul în care vrei ca relația să funcționeze. Despre zonele în care trebuie să vă îmbunătățiți, să zicem așa”, a spus Bianca Dragusanu la „Te vreau lângă mine”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top