Connect with us
Cel mai mare secret pe care Bianca Drăgușanu îl ține de Victor Slav: „Nu faceți greșeala de a-i spune partenerului...”

Monden

Cel mai mare secret pe care Bianca Drăgușanu îl ține de Victor Slav: „Nu faceți greșeala de a-i spune partenerului…”

Bianca Drăgușanu știe care este secretul pentru a avea o relație perfectă. Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a sub care este secretul care trebuie ținut întotdeauna față de partenerul de viață.

În emisiunea sa, Bianca a spus cum vede lucrurile într-o relație și că, sub nicio formă, partenerul actual nu trebuie să știe detalii legate de fostul iubit.

„M-am gândit că, într-adevăr, mai devreme sau mai târziu vine un moment în viața fiecărui cuplu în care ambii parteneri trebuie să se confeseze cu privire la relațiile anterioare. trebuie să aveți grijă cum prezentați situația, deși nu există o regulă precisă.

Ar trebui să fim cât mai sinceri dar trebuie să ne scutim partenerul actual de detaliile picante care l-ar putea afecta.

Citește și: Bianca Drăgușanu va prezenta “Te vreau lângă mine”, în locul Gabrielei Cristea

Comparațiile între fosta și actuala sunt un adevărat teren minat. Nu faceți greseala de a-i spune partenerului cum era fostul sau fosta, pentru că niciun partener nu rvea să știe cum era fostul sau fosta, decât dacă comparația este una favorabilă. Toți ne-am dori un buton de delete, de ștergere, mai ales atunci când pășim într-o relație.

Ideal ar fi dacă v-ați limita în a povesti despre marile bulevarde, și nu dspre micile străduțe și nicid espre orice cotlon. Cât mai puține detalii, cu atât mai fericită relația. Puteți să vorbiți despre orice în noua voastră relație, dar nu și despre foștii!”, a spus Bianca Drăgușanu, în emisiunea de televiziune pe care o prezintă la Kanal D.

Te-ar putea interesa și: „Mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat!” Bianca Drăgușanu a făcut mărturisirea la TV!

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Victor Slav, cu care are și o fetiță, pe nume Sofia.

Lucrurile nu au stat mereu așa de bine pentru Bianca, iar ea a făcut o mărturisire interesantă în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Citește și: Gabriela Cristea se va bate în audiență cu Bianca Drăgușanu: „Nimic nu mă oprește…”

Ea a vorbit despre o relație anterioară, în care a fost înșelată, și despre cum s-a terminat totul.

”Eram înşelată des şi tot timpul îl înceram de ce mă înseală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era ”Sunt un prost.” Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.

Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e ”Sunt un prost.” Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba. Citește continuarea AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top