Connect with us
Ce nume a ales Fostul Principe Nicolae al României pentru fiica lui

Monden

Ce nume a ales fostul Principe Nicolae al României pentru fiica lui cu Alina Binder

Bucurie în familia fostului Principe Nicolae al României. Acesta a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Alina- Maria Binder a născut la Spitalul Polizu din București, acesta fiind primul copil al cuplului Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder.

Cum se numește fiica fostului Principe Nicolae

Fostul Principe Nicolae al României a devenit tată, la finalul săptămânii trecute. Soția lui, Alina Binder a născut o fetiță, aceasta fiind primul copil al cuplului.

Alina-Maria a născut la Maternitatea Polizu. Prințul Nicolae a făcut anunțul printr-un comunicat oficial postat pe contul său de Instagram. El a spus că fiica lui se numește Maria-Alexandra și că atât ea, cât și mama ei sunt perfect sănătoase.

Fostul Principe a mulțumit personalului medical care a asistat nașterea soției sale, Alina-Maria.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20.05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase. Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile. Așa să ne ajute Dumnezeu! NIHIL SINE DEO!”

Nicolae Medforth-Mills și Alina Binder s-au căsătorit în 2018, la Sinaia. Anul acesta, în vară, au anunțat că vor deveni părinți.

Fostul Principe al României mai are o fetiță în vârstă de 4 ani, cu Nicoleta Cîrjan. Inițial, Nicolae nu a recunoscut copilul ca fiind al lui. În 2019 a clarificat această situație, anunțând că a făcut un test de paternitate din care reiese că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.

Cine este Nicolae Medforth-Mills

Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills este nepotul fostului rege Mihai I al României. Este fiul Principese Elena a României și al profesorului doctor Robin Medforth-Mills.

Născut și crescut în străinătate, a vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948.

La împlinirea vârstei de 25 de ani (1 aprilie 2010), Nicolae a primit titlul de Principe al României, cu rangul și apelativul de Alteță Regală.

Adus în România de principesa Margareta, care l-a susținut financiar și în timpul studiilor din Marea Britanie, a învățat limba română și a participat la activități publice ale familiei sale și a fost implicat în acțiuni caritabile.

Printr-un document semnat la 1 august 2015 și intrat în vigoare imediat i-au fost retrase titlul și calificativul și a fost exclus din linia de succesiune la tronul României.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top