Connect with us
Ce s-a întâmplat de fapt între Oana Roman și Marius Elisei. De ce el i-a luat tot

Monden

Ce s-a întâmplat de fapt între Oana Roman și Marius Elisei. De ce el i-a luat tot

Oana Roman a anunțat cu puțin timp înainte că se desparte de Marius Elisei. Vestea a venit ca un trăsnet în showbiz, după ce toată lumea credea că cei doi soți au depășit problemele din căsnicie și au o relație foarte fericită. Iată că în prag de Crăciun Marius a decis să puncă punct relației, chiar dacă la mijloc este un copil care a mai trecut încă o dată printr-un astfel de scenariu. Nu este prima oară când cei doi pun punct relației. Acum se pare că nu mai este cale de întoarcere.

Oana Roman a povestit toul cu ochii în lacrimi

Cu ochii în lacrimi vedeta a povestit că despărțirea la care nu se aștepta absolut nimeni nu a fost alegerea ei. Mai exact, ea nu a avut niciun cuvânt de spus. Ba chiar a făcut tot posibilul ca relația să meargă și ca afacerea să fie profitabilă. Oana a dezvăluit că a mers pe încredere în ceea ce privește magazinul de haine pe care cei doi îl împărțeau și astfel nu a fost deloc implicată în acte.

Acum Marius Elisei a decis să pună punct relației, însă toată afacerea a rămas pe numele lui și, conform spuselor soției sale, nu vrea ca Oana să mai fie implicată în vreun fel. În momentul de față ea nu mai are nicio legătură cu afacerea respectivă, deși a investit timp, muncă și energie în ea, considerând că este a familiei.

Situația este cu atât mai gravă cu cât Oana Roman susține că nu a avut niciun beneficiu de pe urma acestui magazin de haine pe care îl avea cu Marius, iar acum că nu este trecută în acte nu va primi nimic, ci totul va rămâne la soțul ei. Șocul a fost mare pentru vedetă, după cum se observă și în filmulețele pe care le-a postat pe Instagram.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns.” , a mai spus Oana Roman pe story.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top