Connect with us
Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu în ziua în care ar fi trebuit să-și ducă fiica la școală

Monden

Ce se întâmplă cu Adriana Iliescu în ziua în care ar fi trebuit să-și ducă fiica la școală

Adriana Iliescu, cea mai în vârstă mamă din România, trece prin clipe foarte grele odată cu începerea școlii. Vecinii femeii susțin că nu au mai văzut-o de ceva vreme, iar Eliza a fost astăzi singură în curtea școlii. Se pare că starea de sănătate a Adrianei Iliescu nu este una prea bună și nu a putut să își conducă fata la cursuri, în prima zi de școală.

Adriana Iliescu nu a putut fi alături de fiica ei la școală

Deși fiica ei avea posibilitatea de a face ore online, se pare că cea mai bătrână mamă din țara noastră a decis că este mai important pentru fiica ei să socializeze și să se vadă cu prietenii și profesorii. Potrivit legislației în vigoare, elevii care au părinți cu comorbidități nu sunt obligați să vină la cursuri. Adriana Iliescu a preferat totuși să se expună și nu a ținut cont de acest lucru, așa că și-a trimis fiica la școală. A preferat să se sacrifice, pentru ca fetița ei să se bucure de prima zi de școală și de interacțiunea normală pe care orice copil trebuie să o aibă în această perioadă cu profesorii săi. Eliza Iliescu a fost văzută astăzi în curtea școlii unde începe astăzi clasa a XI-a!

Cu toate acestea, fata a fost la începerea școlii fără mama ei, semn că Adriana Iliescu ori nu se simte prea bine, ori își dorește să se protejeze în această perioadă delicată prin care trecem cu toții, având în vedere că are o vârstă destul de înaintată.

În ceea ce o privește pe mama ei, vecinii sunt îngrijorați de situația femeii. Ei susțin că în ultima perioadă au văzut-o doar pe fată și nu au mai dat cu ochii de Adriana, care ieșea în mod normal la cumpărături destul de des. Acesta poate fi un semn că cea mai bătrână mamă din lume nu are cea mai bună stare de sănătate sau preferă să stea mai mult în casă pentru a se proteja în această situație deosebită în care ne aflăm cu toții.

„Nu știm ce se întâmplă cu dânsa. Am înțeles că ar avea telefoanele tăiate pentru neplată, așa zicea o vecină zilele trecute. Pe afară nu am mai văzut-o de 2-3 săptămâni, deși dânsa iese la magazin. Poate se simte rău, cine știe. Pe fată am mai văzut-o. Dacă se întâmpla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O să ne interesăm”, a spus o vecină a Adrianei Iliescu, potrivit impact.ro

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top