Connect with us
Adriana Iliescu, de o frumusețe orbitoare. Cum arăta în tinerețe

Vedete

Adriana Iliescu, de o frumusețe orbitoare. Cum arăta în tinerețe

Adriana Iliescu este cea mai în vârstă mamă din România. Ea a devenit celebră la vârsta de 66 de ani, după ce a dat naștere fetiței sale. Ea a reușit să fie mamă după ce a recurs la tehnica de înseminare artificială și a dus la final sarcina, ceea ce a reprezentat o minune pentru ea, reușind apoi să-și crească cu drag fetița. Din motive medicale, ea nu a putut deveni mamă pe cale naturală, deși a rămas o dată însărcinată în tinerețe. Un alt aspect despre care nimeni nu a vorbit este felul în care femeia arăta la 20 de ani. Ea era de o frumusețe orbitoare și atrăgea privirile tuturor.

Adriana Iliescu are o poveste specială de viață

Adriana Iliescu a devenit cea mai în vârstă mamă din România, după ce a dat naștere unei fetițe la 66 de ani. În acea perioadă, ea a ocupat prima pagină a ziarelor și a rămas în atenția publicului pentru mult timp. Cu toate acestea, nimeni nu i-a cunoscut cu adevărat povestea de viață, deoarece a fost mereu discretă și rezervată.

Adriana a fost profesoară universitară de literatură modernă, dar a cochetat și cu scriitura, deoarece a publicat mai multe povești pentru copii. În tinerețe a fost căsătorită încă de la o vârstă fragedă și a rămas însărcinată, însă problemele medicale au făcut-o să renunțe la sarcină, deoarece copilul ar fi putut avea malformații grave. Mai mult, ea a și familia ei au suferit de TBC, o boală care se trata cu greu în acea perioadă.

De altfel, Adriana Iliescu era o femeie foarte frumoasă, care atrăgea privirile celor din jur, în ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat. La scurt timp de la pierderea copilului, și soțul a părăsit-o și a intervenit divorțul. Problema ar fi fost faptul că s-a afundat prea mult în muncă și a uitat de responsabilitățile de femeie căsătorită.

Adriana Iliescu, de negăsit

Adriana Iliescu, în vârstă de 82 de ani, este de negăsit de o vreme. Aceasta nu a mai fost văzută de către vecini de o perioadă bună de timp și nu răspunde nici măcar la telefon. Totodată, unii s-au gândit la ce este mai rău și din pricina faptului că aceasta are și o vârstă înaintată, mai ales că a recurs la o izolare extremă în ultima vreme și, înainte de a dispărea complet, a fost văzută din ce în ce mai rar.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top