Connect with us
Bianca Drăgușanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Slav, dar lucrurile n-au fost mereu roz în viața ei.

Monden

„Mi-am dat seama că e un prost și l-am lăsat!” Bianca Drăgușanu a făcut mărturisirea la TV!

Bianca Drăgușanu trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Victor Slav, cu care are și o fetiță, pe nume Sofia.

Lucrurile nu au stat mereu așa de bine pentru Bianca, iar ea a făcut o mărturisire interesantă în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D.

Ea a vorbit despre o relație anterioară, în care a fost înșelată, și despre cum s-a terminat totul.

”Eram înşelată des şi tot timpul îl înceram de ce mă înseală. Niciodată nu-mi dădea un răspuns. Singurul lucru pe care mi-l spunea era ”Sunt un prost.” Nu-i dădeam niciun motiv să mă înşele, însă el o făcea.

Mă gândeam ce are în plus. E mai slabă, mai grasă, mai frumoasă, mai deşteaptă? Nu ştiu. Singurul lucru pe care mi-l spunea e ”Sunt un prost.” Sunt oameni care cred că se pot schimba şi alţii care nu se pot schimba.

El mi-a dovedit că nu s poate schimba şi-mi spunea, în continuare, ”Sunt un prost.” Până când, într-o zi, mi-am dat seama că e un prost şi l-am lăsat.”, a povestit ea.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluirea la Teo Show: “Am fost foarte invidioasă pe Victor pentru că…

Bianca Drăgușanu a venit în platoul “Teo Show” însoțită de fetița ei, micuța Sofia, și de partenerul ei de viață, Victor Slav.

În emisiunea lui Teo Trandafir, ea a dat detalii inedite despre viața intimă de după venirea pe lume a copilului și cum i-a schimbat Sofia viața amoroasă.

”I-am zis că dacă e şiret, o fac fundiţă. În timpul săptămânii e mai greu, în weekend e ca o minivacanţă pentru noi” a început Bianca să povestească despre Sofia.

”Manâncă orice, suntem foarte norocoşi din acest motiv, pofteşte ce vede la mine eu dacă mănânc foarte condimentat trebuie să ma ascund, în general ce mănânc eu mănâncă şi ea, ciorbiţe, borş de peşte, ciupercuţe la grătar…

Vorbeşte foarte bine japoneza cu bunicuţa la 1 an şi patru luni,(râde, n.r.) are dinţişori, se spală şi pe dinţi şi are tot felul de cuvinte pe care le descoperim şi ne amuzăm împreună.

Pe Bella o strigă cacho, zice mama, mama, încontinuu, tatule, mamule…

Am fost foarte invidioasă pe Victor că fetiţa n-are ochii mei… are ochii lui. Mulţumesc bunului Dumnezeu că e sănătoasă, şi e după mine peste tot”, a spus Bianca, extrem de fericită.

Realizatoarea TV a povestit cu subînţeles, şi cum decurg întâlnirile intime cu Victor, în condiţiile în care ea lucrează ziua şi el noaptea, iar Micuţa Sofia doarme în pătuţul ei.

”Sunt zile în care nu ne întâlnim, cinci din şapte …mai repede aşa (se petrec lucurile, n.r.) dar asta nu înseamnă că nu ne facem timp, sunt zile în care pleacă weekendurile la buni, la spa, la cursuri intensive de japoneză.

De Revelion am fost în Dubai, fără ea, că n-ar fi înţeles nimic” a mai zis Bianca, mai în glumă, mai în serios.

Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe micuța Sofia Natalia în luna septembrie a anului 2016.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj pentru toți cei care îi așteptau revenirea la TV: “Știu că abia așteptați să ne revedem

Citește și: Bianca Badea fetița fenomen a României la Românii au talent 2018 – VIDEO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top