Connect with us
Claudia Pătrășcanu, mesaj dureros pe Facebook: Voi merge până în pânzele albe

Monden

Claudia Pătrășcanu, mesaj dureros pe Facebook: Voi merge până în pânzele albe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă se luptă pentru custodia celor doi copii. Se pare că lucrurile nu merg deloc bine între cei doi părinți, însă artista speră că ea va fi cea care va primi copiii. Recent ea a postat un mesaj dureros pe Facebook, în care recunoaște că este amenințată prin diferite metode, însă este hotărâtă să nu se lase intimidată.

Claudia Pătrășcanu, mesaj dureros pe Facebook: Voi merge până în pânzele albe

În timp ce Claudia face tot posibilul să își crească cât mai frumos cei doi copii, Gabi Bădălău și-a făcut o nouă relație cu Daniela Crudu. Cei doi petrec prin vacanțe în străinătate și nu par a avea vreo grijă.

Fosta soție a lui Bădălău a postat un mesaj dureros pe Facebook, în care își spune oful cu privire la copiii săi, pe care momentan îi crește singură și pentru a căror custodie încă se luptă în instanță. Situația nu este deloc ușoară și se pare că, oricât și-ar dori Claudia Pătrășcanu ca relația dintre ea și Gabi să fie una amiabilă, el nu face decât să o amenințe că îi va lua micuții.

Artista susține că nu a greșit cu nimic și nu a căutat să îi îndepărteze pe cei mici de tatăl lor, ba chiar și-a dorit ca aceștia să aibă o relație apropiată cu el, pentru că așa este normal. Cu toate acestea fiul lui Nicolae Bădălău nu vrea decât să se răzbune pe ea și să îi facă rău. Cu toate acestea Claudia speră că cei mici vor rămâne la ea, așa cum este normal și are încredere cp autoritățile vor face dreptate în cazul ei.

“Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe că acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii.

Îmi divinizez copiii și nu mi-am dorit niciodată să-i despart de tatăl lor, ba chiar îmi doresc să fie bine numai și numai pentru ei, dar… Nu înțeleg de ce atâta presiune și răzbunare asupra mea?! Sunt mama copiilor lui și cu asta spun tot! Sunt convinsă că în țara aceasta încă se poate face dreptate, că sunt oameni cu suflet și cu conștiință și vor decide corect viața a doi copii care nu vor să fie luați de lângă mama lor! Vreau doar să-i cresc frumos, cu respect, credință și să nu le lipsească dragostea și afecțiunea mamei, căci doar așa se vor dezvolta frumos!

Celor care mă simpatizați de ani buni, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele dumneavoastră și pentru toate aprecierile de-a lungul timpului.  Știu că răbdarea și credința ne ajută în orice situație și las totul în mâinile Domnului!”, a fost mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top