Connect with us
Gabi Bădălău joacă la două capete. Cine îi face concurență Cruduței

Vedete

Gabi Bădălău joacă la două capete. Cine îi face concurență Cruduței

Gabi Bădălău s-a despărțit de Claudia Pătrășcanu după un mare scandal și este din nou un bărbat liber, care încearcă să-și refacă viața. Se pare că nu stă deloc rău la acest capitol și are deja un mare succes, pentru că ar juca la două capete.  După ce a petrecut alături de Daniela Crudu o vacanță romantică pe un yacht, într-o destinație exclusivistă unde a cheluit o sumă extrem de mare și a postat mai multe fotografii, se pare că gândul îi mai sare și la alte femei.

Gabi Bădălău joacă la două capete. Cine îi face concurență Cruduței

Nu a trecut mult timp de când Gabi Bădălau și Claudia Pătrășcanu și-au spus adio după o perioadă plină de certuri și scandaluri, că deja prosperul om de afaceri și-a refăcut viața. Acesta ar forma un cuplu cu Daniela Crudu, alături de care ar fi mers chiar și într-o vacanță luxoasă, unde a cheltuit sume exorbitante. Potrivit anumitor surse, Bădălău ar juca la două capete. Astfel, acesta i-ar trimite flori și ar avea o relație pe ascuns cu Bunes, Oana Marica.

Cu toate acestea, Cruduța are prioritate în fața tuturor. Se pare că cei doi ar fi împreună de aproape două luni ea s-ar fi mutat deja în vila de lux a lui Bădălău. Totuși, apropiații afaceristului susțin că nu este nimic serios, cel puțin nu din partea lui. Ei ar mai fi avut o idilă secretă în urmă cu mulți ani, dar lucrurile ar fi ceva mai serioase acum, dat fiind faptul că ambii sunt mult mai maturi acum.

Conform informațiilor primite, milionarul ar fi dus-o pe Daniela Crudu în vacanță, departe de România, unde au stat doar pe lux și opulență. Doar o singură noapte de cazare la un hotel de lux ar fi costat 1000 de euro, dar asta nu e tot. Fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi închiriat un yacht doar pentru ei doi, care ar fi costat nu mai mult sau mai puțin decât 4000 de euro pe zi, unde au petrecut regește.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top