Connect with us
Clipe grele pentru Monica Tatoiu: "A plecat dintre noi"

Monden

Clipe grele pentru Monica Tatoiu: „A plecat dintre noi”

Monica Tatoiu are parte de Sărbători nefericite în acest an. Ea a mărturisit, cu lacrimi în ochi, la TV, că o persoană foarte dragă ei a murit.

În emisiunea prezentată de Mihai Morar, Monica Tatoiu a dezvăluit că un bun prieten al ei a încetat din viață.

„La noi e un Crăciun trist anul ăsta. Pentru că, în mai, am pierdut un prieten drag, care stătea cu noi de zece ani. Îl chema tot Mihai. Și a plecat dintre noi și e primul Crăciun fără el.

Pentru toți cei care au pierdut un suflet drag în anul ăsta… sunt alături de voi, că știu ce însemană. E tare greu. Dar știu că Mihai e cu noi. Trebuie să credem că cei care au plecat dintre noi, veghează.

Pentru că, în noaptea de Crăciun, se deschid Cerurile și Maica Domnului, de acolo, de sus, ne îndeplinește rugăciunile”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu are o relație de 30 de ani

Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu de trei decenii. Femeia de afaceri și partenerul ei de viață au împreună un băiat, Victor. Acesta este cel de-al doilea soț al vedetei. Pentru că a mai avut un mariaj. Și-a adus aminte de acesta și a povestit pățania din noaptea primei nunți.

 „Terminasem anul întâi de facultate cu zece. Și m-am căsătorit pe 27 septembrie. Și în noaptea când era petrecerea mare, cu toată Timişoara care vorbea, cu toți șefii de universități, eram ‘fata lui tata’. Și taică-meu l-a găsit pe bărbatul meu cu amanta, în vestiar și nu mi-a zis.

Și după trei luni, când i-am zis lui tata că divortez și nu ne potrivim mi-a spus despre întâmplarea din noaptea nunţii”, a spus Monica Tatoiu la un post de televiziune.

Citește și: Gestul emoționant făcut de Betty Salam în memoria mamei sale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top