Cornelia Catanga spune adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu: “Mi-a zis că sunt…”

01.11.2020
Cornelia Catanga spune adevărul despre despărțirea de Aurel Pădureanu: “Mi-a zis că sunt…”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au fost unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea mondenă și implicit din lumea artiștilor. După 33 de ani de căsnicie, cei doi s-au despărțit în urmă cu aproape un an. Artista a fost cea care a făcut anunțul, fără însă a oferi detalii despre motivele care au condus la separarea de cel care i-a fost soț.

Cornelia Catanga, despre despărțirea de soțul ei

Cornelia Catanga este una dintre cele mai bune voci din România. A făcut carieră alături de soțul ei Aurel Pădureanu. Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au fost nedespărțiți timp de 33 de ani cât a durat și căsnicia dintre ei. Din nefericire, însă, în urmă cu aproximativ un an, cei doi artiști au luat-o pe drumuri diferite. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi împart aceeași locuință, la etaje diferite.

“Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (…) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la „Antena Stars”.

Multă vreme au fost tot felul de speculații cu privire la despărțirea dintre cei doi artiști. S-a zvonit chiar că ar fi vorba despre infidelitatea partenerilor, însă nici vorbă de așa ceva.

Cornelia Catanga a spus acum ce a deranjat-o atât de tare la soțul ei. Se pare că acesta i-ar fi făcut reproșuri cu privire la aspectul ei fizic.

Asta a supărat-o foarte tare pe artistă care a decis să pună punct căsniciei cu Aurel Pădureanu.

„Suntem despărțiți. El mi-a zis că sunt grasă, am dat cu telefonul de pământ, lucru care m-a deranjat enorm de mult. Dacă mai rămân așa de grasă, îmi fac operație. Norocul lui Pădureanu e că acum n-am voie să fac anestezie, din cauza problemelor pe care le am”, a spus Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni tv.

Articolul continua dupa publicitate

Artista a ținut să precizeze că a avut un mariaj fericit alături de omul cu care a trăit o viață.