Connect with us
Cornelia Catanga, fără soț și fără bani. Artista trăiește drama vieții sale

Vedete

Cornelia Catanga, fără soț și fără bani. Artista trăiește drama vieții sale

Cornelia Catanga este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică lăutărească din țara noastră. Aceasta a lipsit în ultima vreme din spațiul public, din cauza faptului că pandemia a afectat-o considerabil și nu a mai avut spectacole și alte cântări. În plus, ea și Aurel Pădureanu nu mai sunt împreună, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Viața artistei s-a schimbat considerabil și trăiește cu adevărat o dramă, mai ales din cauza faptului că are probleme mari de sănătate, care implică un tratament costisitor.

Cornelia Catanga trece printr-o perioadă grea

Cornelia Catanga a dezvăluit faptul că s-a despărțit de Aurel Pădureanu. Nimeni nu s-ar fi așteptat la această veste, având în vedere că cei doi au fost împreună 33 de ani și nu au lăsat niciodată impresia că lucrurile nu ar merge bine între ei. Cei doi s-au separat încă din luna aprilie a acestui an. Astfel, eu căzut de comun acord să locuiască în aceeași casă, însă la etaje diferite. Cei doi nu mai iau nici măcar masa împreună și nu mai interacționează deloc. Ea a mărturisit că a avut o căsnici fericită, însă acum nu îi mai leagă nimic, iar când are de transmis ceva, mesagerul este fiul ei.

„Nu știu dacă ar fi bine să spun chestia asta. Noi de o perioada suntem despărțiți. Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, poate că de comun accord că stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește. Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. Eu dacă transmit ceva, vorbesc cu copilul.  M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva.”, a spus cântăreața.

În plus, pe lângă despărțirea de soțul ei, Cornelia Catanaga are și probleme de sănătate. Artista a luat 26 de kilograme în plus în ultimele luni, totul din cauza faptului că nu a mai avut activitate, nu a mai muncit și tot ce face este să stea în casă și să ia pastile, de care s-a săturat. Probleme mari sunt și în plan financiar. Artista a mărturisit că își achită cu greu datoriile, mai ales că are de plătit și o chirie costisitoare, locuind în acest mod de doi ani și jumătate, după ce și-a pierdut casa.

În urmă cu aproximativ un an, celebra cântăreață a fost la un pas de moarte. Cornelia a trecut prin momente cumplite după ce a suferit un infarct, urmat de o recuperare grea, dar și alte necazuri.

;

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top