Connect with us
Primele declarații ale lui Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăgușanu: „O iubesc pentru...”

Monden

Primele declarații ale lui Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăgușanu: „O iubesc pentru…”

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate formează oficial un cuplu și cei doi nu se mai ascund. La patru zile de când Bianca și Victor Slav au anunțat că se despart, prezentatoarea TV a apărut alături de noul iubit în oraș.

Cei doi au fost surprinși, la scurt timp după ce Bianca a vorbit despre despărțirea de Victor. Întrebat ce părere are despre Bianca, Tristan a vorbit despre relația cu ea. Aceștia au participat împreună la o zi de naștere, iar Bianca a fost extrem de fericită alături de noul iubit.

Citește și: Diferenţa de vârstă dintre Bianca Drăguşanu şi noul iubit!

„Da, știu. Eu arăt mereu bine. Bianca e o femeie foarte frumoasă. Știu. Dacă o iubesc pentru asta? Întrebați-o pe ea”, a declarat iubitul Biancăi Drăgușanu, în pentru Cancan.ro.

Prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine” a vorbit ieri despre motivele care au dus la despărțirea de Victor Slav.

„Această decizie a fost bine cântărită. El rămâne acel bărbat minunat de care eu m-am îndrăgostit, pe care l-am iubit mai mult decât orice. Rămâne tatăl soției, el ne iubește pe mine și pe Sofia foarte mult. Ceva a încetat. Nu s-a pus problema de înșelat.

Discuțiile despre asumarea unei noi relații a existat. Chestia asta a fost de comun acord. Nu a venit de la mine că eu de azi nu te mai iubesc. Cu siguranță că eu voi rămâne una dintre femeile importante din viața lui, că are un copil cu mine. Ne-am dat seama că ceva nu mai merge.

Citește și: Prima fotografie oficială cu Bianca Drăgușanu și noul iubit: „Nu mă tem de nimic…”

Poate că nu mai au pasiuni comune, poate că ar deveni defectuoasă comunicarea. Poate că începi să simți că îți lipsește ceva. Poate simți că nu mai ești împlinit sau împlinită, nu mai ești adorată, admirată. E foarte ușor să judeci omul. Eu fac ceea ce spun. Mă aflu în stadiul unei liniști interioare, despre Victor pot să spun la fel. Am discutat și am analizat situația din toate unghiurile. Ne-am gândit la copilul nostru, nu mai bine să fim fericiți separați? ”, a dezvăluit vedeta.

Bianca și Victor petreceau din ce în ce mai puțin timp împreună

Aceasta a mai spus și că lipsa timpului petrecut împreună a cântărit foarte mult la decizia de a se despărți.

„Ăsta este adevărul. Hai să îți dau un exemplu concret. Eu am filmat de luni până vineri, am patru contracte de imagine, plec dimineața la 10 și ajung la ora 7 – 8 acasă. El este deja în redacție. El vine la 3 acasă. După o săptămână, nu am știut ce să vorbim.

Nu vreau să dau vina pe timp. Eu fac din tot sufletul. Am fost contratimp și contrasens. Problema există de dinainte să fiu eu prezentatoare Tv”, a spus Bianca la „Teo Show”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top