Connect with us
Cu ce se ocupă fratele lui Mihai Trăistariu, cel care i-a incendiat casa artistului

Monden

Cu ce se ocupă fratele lui Mihai Trăistariu, cel care i-a incendiat casa artistului

Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai României. Acesta se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani. În plus, de ceva timp a intrat și în domeniul afacerilor, unde se ocupă de imobiliare și îi merge chiar bine. Totuși, nu mulți știu cime este fratele acestuia, deloc cunoscut, comparativ cu Mihai, care a devenit celebru chiar și peste hotare.

Fratele lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu este unul dintre cel mai de succes cântăreți din țara noastră. Pentru talentul său muzica, acesta a fost premiat de mai multe ori și a bifat reușite mărețe cu câteva piese, care au ajuns celebre și în plan internațional. De ceva timp, acesta s-a implicat și în domeniul mobiliarelor. Artistul deține mai multe apartamente la malul mării, pe care, în perioada estivală, le închiriază și obține bani frumoși din această afacere.

De curând, acesta a avut parte de un eveniment nu tocmai plăcut, provocat chiar de fratele său. Acesta i-a incendiat apartamentul și i-a provocate pagube destul de mari, distrugându-i o parte din bunurile de acolo. Artistul este foarte deranjat de acest incident, pentru că fratele său nu și-ar fi cerut nici măcar scuze și nu i-a mulțumit pentru faptul că l-a cazat la el. În plus, bărbatul l-ar fi anunțat pe Mihai foarte relaxat că i-a ars casa, fără vreo remușcare.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a dezvăluit Mihai Trăistariu.

Fratele lui Mihai Trăistariu este artist, la fel ca fratele lui, însă ativează în alt domeniu. Acesta este pictor și profesor de pictură și este foarte atras de această meserie. Trăiește izolat, petrece mai mult timp în casă, unde își dedică tot timpul muncii sale și nu este celebru, ca fratele său.

Este pasionat de nuduri, dar și de religie, citind multe cărți din acest domeniu. Dintotdeauna a fost pasionat de pictură și tatăl său a fost cel care i-a descoperit talentul și l-a ajutat să meargă pe acest drum. Nu câștigă prea mult din acesti domeniu, însă, de când s-a împăcat cu Mihai, acesta îl sprijină din punct de vedere financiar.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top