Connect with us
Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri! Câștigă sume uriașe din imobiliare

Vedete

Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri! Câștigă sume uriașe din imobiliare

Mihai Trăistariu a găsit soluția la problemele financiare din această perioadă dificilă. Cântărețul a investit în imobiliare și acum obține venituri uriașe .

Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri! Câștigă sume uriașe din imobiliare

Cântărețul trece, ca toți ceilalți artiști din lume, printr-o perioadă foarte grea. Toate concertele sale au fost suspendate și aparițiile sale sunt tot mai puține. Deși majoritatea artiștilor au fost puternic impactați financiar de tot ce se întâmplă anul acesta în lume, se pare că Trăistariu se numără printre puținii care au știut cum să își revină rapid. Mihai Trăistariu a găsit cheia succesului în aceste timpuri grele. El a investit masiv în imobiliare și astfel a ajuns să aibă un profit foarte mare într-o perioadă în care cei mai mulți oameni își pierd veniturile și se confruntă cu probleme serioase pe plan financiar.

Cântărețul i a cumpărat mai multe garsoniere la mare, pe care le-a închiriat mai apoi turiștilor/ așa a făcut pe toată perioada verii bani frumoși car el-au ajutat să supraviețuiască și să aibă un trai mai mult decât decent. Se pare că la baza afacerii a stat de fapt un schimb. Trăistariu a oferit un teren la malul mării pe care îl avea în proprietate de mai mulți ani, unui dezvoltator imobiliare. În schimb a primit șapte apartamente pe care el le-a închiriat turiștilor dornici de liniște.

„Anul trecut am făcut schimb cu un teren, aveam unul la malul mării şi am schimbat acest teren după ce m-a sunat un dezvoltator de blocuri şi mi-a zis: Nu vrei să-mi dai mie terenul şi să-ţi dau şapte apartamente? Şi uite aşa m-am procopsit cu un apartament cu două camere şi şase garsoniere. Toate-s la malul mării în Mamaia Nord, şi vara asta e primul an când le-am dat spre închiriere. Preţurile au variat între 200 şi 350 de lei pe noapte. Sunt foarte încântat, mai ales că m-a salvat în perioada asta  când concertele au fost reduse’, a spus Trăistariu pentru click.ro

Pentru a pune la punct toate aceste garsoniere, Mihai Trăistariu s-a împrumutat la bancă însă susține că nu regretă niciun moment decizia luată, pentru că în final investiția i-a adus bani frumoși într-o perioadă foarte delicată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Vedete

To Top