Cum a intrat Alex Bodi în afaceri. Acum este mâna dreaptă a unui milionar croat

11.11.2020
Cum a intrat Alex Bodi în afaceri. Acum este mâna dreaptă a unui milionar croat

Alex Bodi a devenit o figură publică după ce a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Relația dintre cei doi a fost foarte mediatizată în România, mai ales că nu a fost una lină, ci cu multe urcușuri și coborâșuri. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost și căsătoriți, însă nu pentru multă vreme. Dacă pe Bianca o cunoaște bine publicul din România, prin prisma aparițiilor la TV, despre Alex Bodi se știu puține lucruri.

Cine este Alex Bodi și cum a intrat în afaceri

Alex Bodi este un om de afaceri de loc din Mediaș. La vârsta de 18 ani a plecat, împreună cu toată familia, în Spania. Acolo a jucat fotbal, după care a lucrat în domeniul construcțiilor.

Conform Libertatea, toți banii pe care i-a câștigat i-a investit într-un club din Spania, însă din cauza unor ilegalități a pierdut tot. S-a reinventat și a început să vândă autoturisme, afacere cu care s-a restabilizat.

Alex Bodi este mâna dreaptă a şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, care poartă numele de Karatbars și este specializată în vânzarea de aur.

Relație tumultoasă cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație tumultoasă care a ținut doi ani. În tot acest timp s-au certat și s-au împăcat de mai multe ori. De menționat este faptul că cei doi au fost și căsătoriți.

“Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația. Fiecare om are un suflet pereche. Eu sper ca el să fie acela”, declara Bianca Drăgușanu la un moment dat.

Articolul continua dupa publicitate