Connect with us
Logodnă neașteptată! Alex Bodi ar fi cerut-o de soție pe Daria Radionova

Vedete

Logodnă neașteptată! Alex Bodi ar fi cerut-o de soție pe Daria Radionova

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou. De ceva timp, ei nu mai formează un cuplu, după ce susțineau că se înțeleg mai bine decât niciodată și au o relație perfectă. Cei doi au început deja să se atace și să-și transmită mesaje cu subînțeles. Cea mai mare lovitură a fost dată de Alex Bodi, care s-a cuplat din nou cu Daria Radionova și ar fi cerut-o chiar și în căsătorie.

Alex Bodi s-ar fi logodit cu Daria Radionova

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou. Relația lor a fost una plină de scandaluri, certuri, împăcări și despărțiri. În urma ultimului scandal, Bianca a fost surprinsă într-o stare jalnică, având ochiul vânăt, fața umflată. Ea era foarte stabilă, iar cel care o ajută să se deplaseze era chiar Alex Bodi, care se uita în jur ca cineva să nu îl vadă.

După acel episod, Bianca a ieșit în spațiul public și a făcut mai multe dezvăluiri ciudate, anunțându-și fanii că va veni cu dovezi compromițătoare. Totuși, ea a renunțat la planul ei și a reapărut la brațul lui Alex Bodi, pozând într-un cuplu perfect. Dar totul s-a destrămat și surse apropiate foștilor iubiți declară că Bianca s-ar fi săturat de toate bătăile și certurile cu Alex Bodi, motiv pentru care a decis să pună punct relației lor. În plus, ar fi găsit mesaje cu o altă femeie, ceea ce a deranjat-o și mai tare.

„S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Se pare că femeia respectivă era chiar Daria Radionova, frumoasa rusoaică cu care Alex Bodi s-a mai iubit. Cei doi s-au afișat din nou împreună și chiar au mers la o petrecere în calitate de iubiți. Atunci când presa a numit-o pe Daria amantă, Alex a intervenit și a explicat că este, de fapt, iubita lui. Mai mult, rusoaica a publicat o serie de filmulețe în care a prezentat plimbarea ei prin cele mai luxoase magazine, din care s-a văzut și faptul că era în mașina lui Bodi. În plus, ea și-a etalat noua bijuterie pe care o poartă pe degetul inelar, reieșind că a fost cerută în căsătorie de fostul iubit ai Biancăi Drăgușanu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top