Logodnă neașteptată! Alex Bodi ar fi cerut-o de soție pe Daria Radionova

08.11.2020
Logodnă neașteptată! Alex Bodi ar fi cerut-o de soție pe Daria Radionova

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou. De ceva timp, ei nu mai formează un cuplu, după ce susțineau că se înțeleg mai bine decât niciodată și au o relație perfectă. Cei doi au început deja să se atace și să-și transmită mesaje cu subînțeles. Cea mai mare lovitură a fost dată de Alex Bodi, care s-a cuplat din nou cu Daria Radionova și ar fi cerut-o chiar și în căsătorie.

Alex Bodi s-ar fi logodit cu Daria Radionova

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu s-au despărțit din nou. Relația lor a fost una plină de scandaluri, certuri, împăcări și despărțiri. În urma ultimului scandal, Bianca a fost surprinsă într-o stare jalnică, având ochiul vânăt, fața umflată. Ea era foarte stabilă, iar cel care o ajută să se deplaseze era chiar Alex Bodi, care se uita în jur ca cineva să nu îl vadă.

După acel episod, Bianca a ieșit în spațiul public și a făcut mai multe dezvăluiri ciudate, anunțându-și fanii că va veni cu dovezi compromițătoare. Totuși, ea a renunțat la planul ei și a reapărut la brațul lui Alex Bodi, pozând într-un cuplu perfect. Dar totul s-a destrămat și surse apropiate foștilor iubiți declară că Bianca s-ar fi săturat de toate bătăile și certurile cu Alex Bodi, motiv pentru care a decis să pună punct relației lor. În plus, ar fi găsit mesaje cu o altă femeie, ceea ce a deranjat-o și mai tare.

„S-a săturat de bătăi, de scandaluri, de certuri, să fie înșelată. I-a găsit niște mesaje cu o femeie, nu a vrut să ne zică despre cine este vorba, însă el zice că e nebună ea, nu recunoaște nimic, deși se vede clar, adică mesajele erau clare între ei. Acum el e plecat. Totul s-a terminat definitiv, așa ne-a spus.”, a declarat un apropiat al celor doi.

Se pare că femeia respectivă era chiar Daria Radionova, frumoasa rusoaică cu care Alex Bodi s-a mai iubit. Cei doi s-au afișat din nou împreună și chiar au mers la o petrecere în calitate de iubiți. Atunci când presa a numit-o pe Daria amantă, Alex a intervenit și a explicat că este, de fapt, iubita lui. Mai mult, rusoaica a publicat o serie de filmulețe în care a prezentat plimbarea ei prin cele mai luxoase magazine, din care s-a văzut și faptul că era în mașina lui Bodi. În plus, ea și-a etalat noua bijuterie pe care o poartă pe degetul inelar, reieșind că a fost cerută în căsătorie de fostul iubit ai Biancăi Drăgușanu.

Articolul continua dupa publicitate