Connect with us

Monden

Cum arată fiica lui Gheorghe Hagi și care este pasiunea ei

Fiica lui Gheorghe Hagi, Kira Hagi, a dat un interviu în premieră la Digi24. Fata celebrului fotbalist a vorbit despre tatăl său, dar și despre care sunt țelurile și pasiunile sale în acest moment.

Cum arată fiica lui Gheorghe Hagi și care este pasiunea ei

La numai 23 de ani, Kira Hagi este extrem de încrezătoare și dezinvoltă. Fiica celebrului fotbalist Gheorghe Hagi a fost o prezență extrem de discretă în viața publică din țara noastră până acum, însă un interviu în premieră o pune într-o lumină nouă. Kira iubește actoria, așa că a urmat ani de zile cursuri la Londra si New York și este pregătită să revină în țară pentru a juca într-un film românesc foarte dur. Filmul se numește „Intre chin si amin” și este despre fenomenul Pitești din comunism.

Citește și: Cine este şi cum arată soţia lui Gheorghe Hagi

Cum arată fiica lui Gheorghe Hagi și care este pasiunea ei

Cum arată fiica lui Gheorghe Hagi și care este pasiunea ei

Fiica lui Gheorghe Hagi povestește că a făcut și ea sport în copilărie, însă nu și-s dorit să facă performanță. Tânăra spune că a făcut fotbal, dar și tenis: „Am făcut și tenis, mi-a plăcut foarte mult, dar n-a fost pentru mine”.

Citește și: Cum arată Mircea Radu la vârsta de 50 de ani

Fata marelui fotbalist a vorbit și despre tatăl ei și despre tot ceea ce acesta i-a insuflat: „Pentru că e important să te realizezi. Pentru că atunci prinzi încredere și când ai o meserie, nu ești niciodată sărac. Așa ne spunea. Ai o bogăție și sufletească și îți găsești menirea ta.”

Citește și: Antonia are mai multe motive de fericire! Familia ei s-a reunit și au plecat în prima vacanță împreună

Gheorghe Hagi și soția sa își susțin copii în tot ceeea ce fac: „Suntem o familie obișnuită, părinții mei m-au susținut în tot ceea ce fac, atât timp cât muncesc. Când le-am spus lor că vreau să devin actriță, mi-au spus: Noi te ajutăm și te susținem cât putem, dar să știi că noi nu înțelegem această meserie, așa că trebuie să te descurci singură”, a povestit Kira.

 

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top