Gheorghe Popescu spune că Hagi trebuie să conducă FRF

01.01.2017
Gheorghe Popescu spune că Hagi trebuie să conducă FRF

Fost candidat la preşedinţia FRF, Gheorghe Popescu spune că cel mai potrivit candidat ar fi chiar Gheorghe Hagi, care a demonstrat prin realizările de la Viitorul că e omul capabil să readucă fotbalul românesc pe linia de plutire.

Gheorghe Popescu recunoaşte însă că dorinţa sa are mici şanse să se realizeze, deoarece Hagi nu îşi doreşte să candideze.

Totuşi, fostul căpitan de la Barcelona îi transmite lui Hagi că ar trebui să-şi “propună target-uri mai importante”, şi să încerce să-şi lege numele şi de un proiect mai important decât cel al academiei sale de fotbal.
“Hagi ar fi singurul dintre noi care ar putea să facă lucrul acesta: să conducă fotbalul românesc. Am mai spus-o, singura persoană pe care eu aş susţine-o la preşedinţia FRF ar fi Gică. Ştiu cât de mult fotbal cunoaşte, dar o dovedeşte şi prin ce face la Viitorul […] Numai că el nu doreşte lucrul ăsta (n.r. să prea şefia FRF).

Ar fi păcat să nu se ducă la alt nivel. Nu o să stea toată viaţa să antreneze la Viitorul. Normal trebuie să îşi propună şi alte target-uri mai importante. Ştie atât de mult fotbal încât ar fi păcat să stea toată viaţa la Viitorul”, a declarat Gheorghe Popescu pentru Digi Sport, citat de Mediafax