Connect with us
Cum arată fiica Narcisei Suciu! Are 21 de ani și este frumoasă de pică

Monden

Cum arată fiica Narcisei Suciu! Are 21 de ani și este frumoasă de pică

Vă mai amintiți de fiica Narcisei Suciu? Micuța a plecat să locuiască în Finalanda împreună cu mama ei când avea nici mai mult nici mai puțin de 12 ani. Acum are 21 de ani și este incredibil de frumoasă!

Cum arată fiica Narcisei Suciu! Are 21 de ani și este frumoasă de pică

Daria, fiica Narcisei Suciu, are acum 21 de ani și studiază artele plastice la Helsinki. Mama ei, celebra artistă din România, este extrem de mândră de ei și o descrie ca fiind o domnișoară deșteaptă, elegantă și perseverentă.

Citește si: Tudor Chirilă ar fi agresat un șofer în stradă. Ce s-a întâmplat pe o trecere de pietoni

Cum arata Daria, la 21 de ani. sursa foto: viva.ro

Cum arata Daria, la 21 de ani. sursa foto: viva.ro

„Ea e frumoasă, deșteaptă, elegantă și bună. E talentată și muncește cu pasiune pentru ce-și dorește să obțină, iar asta implică și plecatul de acasă. Eu, la vârsta ei, eram veșnic nepieptănată, veșnic îmbrăcată-n negru, veșnic încălțată-n bocanci și aveam sigur de cântat undeva. Nu-mi imaginam că o să vina ziua asta, mi se părea că viața are alte planuri cu mine. Trebuie c-am făcut ceva bun în lumea asta de-am ajuns să fiu mama ei’, povestea Narcisa Suciu pe pagina ei de Facebook atunci când Daria a plecat să studieze la 500 de km de casă.

Citește și: Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Care este adevăratul motiv

Vă reamintim că în anul 2019 artista a decis să părăsească meleagurile natale și să se mute într-un orășel din Finlanda, împreună cu fiica ei. Conform adevarul.ro, Narcisa aa luat această decizie improtantă care avea să îi schimbe viața, din două motive. Primul motiv a fost căsătoria cu Veikko Miettinen, un bine cunoscut artist etno local, pe care vedeta noastră l-a cunoscut în timpul unei vacanțe.

Fiica Narcisei Suciu studiaza la Helsinki. sursa foto: viva.ro

Fiica Narcisei Suciu studiaza la Helsinki. sursa foto: viva.ro

Al doilea motiv ar fi fost sistemul de învățământ. Acesta se numără printre cele mai performante sisteme de învățământ din lumea întreagă, fiind extrem de benefic pentru dezvoltarea armonioasă a unui copil. Se pare că decizia a fost una foarte bună! Acum fiica Narcisei Suciu are rezultate excelente la învățătură!

Citește și: Imaginea care a devenit virala pe internet. Cine este tanarul fara picior, care livreaza mancare pentru a-si intretine familia

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top