Connect with us
Anna Lesko a scapat pe internet imagini cu ea din bucătărie

Vedete

Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Care este adevăratul motiv

Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl copilului ei, cel care i-a fost patener de viață nu mai puțin de 8 ani! Cei doi s-au despărțit cu puțin timp în urmă și acum se pare că artista vrea să își regleze conturile cu cel care i-a stat alături atâția ani.

Anna Lesko l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei! Care este adevăratul motiv

Potrivit cancan.ro, Anna Lesko și Dj Vinnie și-au spus adio de curând și acum frumoasa artistă solicită instanței de judecată să stabilească termenii despărțirii. Aceasta cere judecătorilor să legalizeze acordul prin care ea și fostul său partener de viață s-au decis asupra bunurilor comune dobândite în timpul relației, dar și asupra custodiei fiului lor.

Citește și: Larisa Drăgulescu a pierdut sarcina. Declarații dureroase

Anna Lesko l-a dat în judecata pe tatal fiului ei!

Anna Lesko l-a dat în judecata pe tatal fiului ei!

Se pare că Anna Lesko și tatăl copilului său Dj Vinnie (Adrian Neniță)  s-au despărțit după 8 ani de relație, iar gestul decisiv a fost sărutul Annei cu Mike Diamondz. Artista ar fi fost prinsă în timp ce se săruta într-un club cu Mike Diamondz și la scurt timp după acest incident cei doi au hotărât să pună capăt relației lor.

Citește și: Fiul lui Alexandru Arșinel este întropat în datorii

Relației dintre ei se răcise de mult timp și existau tot felul de discuții aprinse și reproșuri. Se pare că sărutul pasional a fost picătura care a umplut paharul. totuși, Anna Lesko și Adrian Neniță au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru a-și crește copilul frumos. Cei doi au un băiețel pe nume Adam, care a venit pe lume în luna martie a anului 2014.

Citește și: Daniela Crudu și Mario Iorgulescu au avut o relație secretă. Ce s-a întâmplat între ei

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top