Connect with us
Cum arată viitoarea soacră a lui Dani Oțil. Gabriela seamănă perfect cu mama ei

Monden

Cum arată viitoarea soacră a lui Dani Oțil. Gabriela seamănă perfect cu mama ei

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, unul dintre cele mai apreciat modele, cu 12 ani mai tânăr decât celebrul prezentator, sunt împreună de mai bine de doi ani de zile. Relația lor este una liniștită, lipsită de certuri și scandaluri care să ocupe prima pagină a tabloidelor, locuiesc împreună și sunt foarte activi în mediul online, publicând pe rețelele de socializare multe imagini în care apar foarte apropiați și plini de viață. De altfel, Dani are o relație foarte bună și cu mama Gabrielei, care seamănă perfect cu frumoasa ei fiică.

Soacra lui Dani Oțil seamănă perfecta cu Gabriela

Dani Oțil și Gabriela Pisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani. Cei doi locuiesc împreună și, de mai bine de un an, s-au logodit, ceea ce înseamnă că bat clopote de nuntă și se pregătesc curând pentru marele eveniment, amânat probabil din cauza crizei sanitare care a dat multora planurile peste cap. Relația lor a fost mereu una ferită de ochii lumii, însă nu au ezitat să facă multe fotografii pe care să le arate și celor care îi apreciază.

Celebrul matinal de la Antena 1 i-a pus inelul de logodnă pe deget frumosului model după doar un an de relație, într-o excursie în Mexic.  Inelul cu diamant a făcut-o fericită pe Gabriela, motiv pentru care a publicat o fotografie cu frumoasa bijuterie. Fanii au fost foarte fericiți la aflarea veștii și au curs urările de bine la acel moment.

Cei doi se înțeleg foarte bine și niciodată nu au apărut bârfe despre ei. În plus, prezentatorul de la Neatza are o relație foarte bună și cu mama Gabrielei. Femeia seamănă perfect cu fiica ei, evident fiind faptul că Gabriela a moștenit frumusețea de la ea. În urmă cu ceva timp, ea chiar a vorbit despre faptul că are genele mamei ei și este o norocoasă. Totuși, are mare grijă de ea, merge la sală și nu consumă mâncare nesănătoasă, decât se înfruptă din bunătățile pe care le pregătește mama ei.

„Am nişte gene foarte bune, le moștenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebați de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast-food. Ci doar ce gătește mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele. Sunt singură la părinţi şi mă răsfăță mama.”, a declarat Gabriela Pisăcariu.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top