Connect with us
Cum este, de fapt, Sindy de la Survivor. Mama ei spune de ce nu se potrivește cu Albert: "Ar fi nevoie de un bărbat..."

Monden

Cum este, de fapt, Sindy de la Survivor. Mama ei spune de ce nu se potrivește cu Albert: „Ar fi nevoie de un bărbat…”

Sindy este una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor. Războinica s-a adaptat mai greu când a intrat în competiție, având în vedere că a venit în Republică pe parcurs, însă a reușit să se împrietenească cu câteva persoane, printre care și Albert. Deși toată lumea speră ca între ei să se înfiripe o idilă, se pare că mama lui Sindy nu crede că cei doi s-ar potrivi exact.

Ce bărbat i se potrivește lui Sindy

Sindy face parte din echipa Războinicilor. Tănâra a părut la început o fire mai retrasă, însă, pe parcurs, a reușit să se apropie de unii dintre colegi. Cu Albert a format o relație mai specială și toți se gândesc că între ei va fi ceva mai mult, pentru că cei doi colaborează foarte bine.

Mama lui Sindy a vorbit despre fiica ei și despre ce tip de partener de viață ar avea nevoie. Astfel, femeia a mărturisit că Sindy are nevoie de un bărbat mai puternic, radical, care să pună piciorul în prag atunci când este nevoie, să se impune, iar Albert este detul de liniștit. Totuși, ea speră că între ei doi se va lega ceva, pentru că îl apreciază pe Albert. În plus, Sindy nu ar fi venit niciodată cu un băiat acasă.

„Cred că are o afinitate pentru concurenţii mai noi, este o persoană sociabilă. Nu, nu a venit cu niciun băiat acasă până acum. Nu am văzut-o niciodată cu un băiat. Ce să zic?! Eu m-aş bucura să se înfiripe o idilă acolo, cu Albert, pare un băiat liniştit, îşi vede de treaba lui, îmi place de el. Dar cred că pentru Sindy ar fi nevoie de un bărbat mai puternic, radical, să pună piciorul în prag”, a spus mama lui Sindy.

De ce s-a adaptat Sindy greu

Mama războinicei a mărturisit că nu s-ar fi așteptat ca Sindy să se descurce atât de bine la Survivor și să se supună condițiilor de trai. Ea ar fi foarte mâncăcioasă și i-ar plăcea mult somnul, motiv pentru care se aștepta să-i fie greu cu noile reguli pe care este nevoită să le respecte, cu somnul puțin și mâncarea primită rar.

Totuși, femeia are încredere că fiica ei va ajunge departe, pentru că Survivor este visul ei și merită să câștige, pentru că este o fată ambițioasă. Războinica pare să se descurce din ce în ce mai bine și este foarte încrezătoare în forțele sale, așa cum și mama ei are mare încredere că va reuși ce și-a propus și va lupta până la final.

”Nu am crezut că o să ajungă până aici, dar a avut multă încredere în ea. Am mari emoţii la fiecare emisiune. Cred că cel mai greu i-a fost să se obişnuiască cu foamea pentru că ea este o mâncăcioasă. Şi îi place să doarmă până mai târziu… Acolo totul e diferit. Nu pare să mai aibă prea mari emoţii, se concentrează bine, sunt sigură că va reuşi tot ce şi-a propus.”, a adăugat mama Războinicei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top