Connect with us
Abia acum s-a aflat! De ce are Sindy de la Survivor voce de copil

TV

Abia acum s-a aflat! De ce are Sindy de la Survivor voce de copil

Competiția Survivor este una dintre cele mai grele și complexe. Lupta este una strânsă, pentru că în joc rămân doar cei mai buni, concurenții cu cele mai bine dezvoltate abilități sportive. Sindy de la Războinicii se numără printre cei mai buni participanți, dar pe seama căruia se fac o mulțime de glume din cauza vocii sale de copil. Abia acum s-a aflat de ce are o așa tonalitate!

Sindy, ironizată pentru vocea ei

Sindy de la Survivor face parte din echipa Războinicilor și este unul dintre cei mai puternici concurenți. Szidonia Szasz are 26 de ani și este din Brașov. În viața de zi cu zi, ea este tehnician maseur și este foarte pasionată de sport. Deși este mică de statură, este foarte puternică și are un trup de invidiat, semn că petrece multe ore în sala de forță și trage din greu să se mențină în formă.

Sindy a fost ironizată de multe ori în cadrul competiției, atât de colegii săi, cât și de adversari. Duminică, ea a fost votată de cei de acasă, dar i-au demonstrat că o iubesc și o apreciază pentru munca pe care o depune la Survivor. Nu mulți s-au bucurat pentru reușita ei, ci au ironizat-o pentru vocea ei subțire, de copil.

Sindy are probleme de sănătate

Simona Hapciuc nu a mai suportat să vadă cum foștii ei colegi dau dovadă de răutate și râd de tânăra faimoasă. Fosta Faimoasă a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Sindy, spunând despre ea că este un copil foarte bun și a mărturisit că speră că va ajunge departe în această competiție.

Mai mult, Simona a declarat că nu i se pare normal cum ceilalți râd de ea și de vocea ei, având în vedere că are probleme de sănătate. Nu a dat prea multe detalii despre complicațiile tinerei, însă este cert că ceva nu este în regulă cu ea.

„Deci, frate, fata are o problemă de sănătate, nu poți să te iei de ea, nu poți să faci mișto de ea.  Ea, în schimb, este supertare pe traseu și mi se pare un copil atât de bun și mă bucur foarte mult pentru ea. Mă bucur foarte mult și pentru Albert, toată lumea știe cât îmi place mie Albert. Le doresc să fie puternici și să iasă, în continuare, favoriți și să ajungă în Finală!”, a spus Simona Hapciuc

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top