Dani Mocanu, dezvăluiri despre viața sa intimă: „Prefer să am aventuri”

26.11.2018
Dani Mocanu, dezvăluiri despre viața sa intimă: „Prefer să am aventuri”

Dani Mocanu este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de manele și a dezvăluit un lucru pe care multe persoane îl așteptau. Acesta a mărturisit că se bucură de viață și că, pentru moment, nu dorește să se implice într-o relație.

Cunoscutul artist a răspuns la întrebarea care se afla pe buzele multor fane de-ale sale. Mulți fani au fost curioși să afle dacă Dani Mocanu are o iubită. Cântărețul le-a răspuns că în acest moment nu îi stă gândul la o relație deoarece vrea să facă bani. „Nu vreau iubită. Adică acum mă concentrez pe carieră, să fac bani, nu vreau complicaţii, sentimente, simt că aş fi tras înapoi. Nu am chef de gelozii, de discuţii… Aşa că, prefer, să am aventuri.

Citește și: Carmen Sălciua a ajuns la spital, la scurt timp după ce a divorțat de Culiță Sterp! Ce s-a întâmplat cu artista

Merg, de exemplu, la cântare. Dacă văd o fată care să îmi placă şi să mă placă, vorbesc cu ea. Dacă sunt mai multe, e şi mai bine. Avem o aventură, iar totul se încheie după. La ora actuală, recunosc şi îmi asum, am, cred eu, cele mai multe aventuri, nu mă dau în spate de la nimic când vine vorba de asta. Aşa îmi place să trăiesc, aşa îmi place să mă bucur acum de femei”, a spus Dani Mocanu pentru wowbiz.ro.

Dani Mocanu și problemele cu legea

Cântărețul a avut probleme destul de grave cu legea. Anul 2017 a fost unul foarte greu. Dani Mocanu a fost acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Cu toate acestea, fanii au continuat să-l iubească, așa că a stat în trending printre primele locuri. Multe mesaje de încurajare din partea acestora l-au făcut să treacă peste probleme.