Connect with us
Carmen Sălciua a ajuns la spital, la scurt timp după ce a divorțat de Culiță Sterp! Ce s-a întâmplat cu artista

Monden

Carmen Sălciua a ajuns la spital, la scurt timp după ce a divorțat de Culiță Sterp! Ce s-a întâmplat cu artista

La doar câteva ore după ce Carmen de la Sălciua a ajuns la spital, artista a postat un mesaj pe reţelele de socializare pentru dezvălui ce s-a întâmplat.

De asemenea, cântăreaţa a scris câteva cuvinte despre bărbatul cu care a fost surprinsă recent și despre care fostul său soț, Culiță Sterp, crede că ar fi chiar amantul din cauza căruia ei au divorțat zilele trecute.

Carmen de la Sălciua a scris că nu se simte foarte bine, iar situaţia prin care trece îi înrăutăţeşte starea.

Citește și: De ce a divorțat Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp. Cântăreața a spus totul

„Dragii mei,
În urma unor articole din presă și intervenția telefonică a fostului meu soț la o emisiune tv, aș dori să clarific câteva lucruri! Tensiunea din ultima perioadă îmi afectează sănătatea destul de grav și v-aș ruga respectuos pe cei care loviți în mine oriunde și oricum să dați un search pe youtube… acolo sunt toate motivele divorțului nostru!

Citește și: „Carmen de la Sălciua a murit” – Știrea falsă care s-a răspândit pe Internet

(…) Aseară conduceam și pe autostradă mi s-a făcut rău, am oprit într-o benzinărie, m-am spălat pe față cu apă, și am ajuns cu greu acasă. După, m-am dus la spital, iar doctorița care m-a consultat mi-a spus că trebuie să mă internez 10 zile minim, însă din pacate nu pot pentru că am foarte multe evenimente de onorat. Organismul meu este foarte slăbit, de 5 nopți nu dorm și am nevoie de liniște”, a scris Carmen de la Sălciua.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre presupusul amant

Artista a vorbit și despre presupusul amant, Carmen de la Sălciua și susţine că sunt doar prieteni şi că bărbatul, Cosmin Isăilă, i-a fost alături în ultima perioadă, destul de grea pentru artistă.

„Atmosfera a fost una degajată, am râs am glumit, iar pe majoritatea invitaților îi cunoșteam. Cosmin mi-a fost alături în toată perioada asta grea din viața mea și nu merită să fie târât în astfel de lucruri urâte pentru că îl apreciez și îl respect”, a mai scris fosta soţie a lui Culiţă Sterp.
La doar câteva luni de când au anunțat că se despart, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au pus punct mariajului de un an. Cu toate acestea, cei doi continuă să cânte împreună la diferite evenimente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top