Connect with us
Dani Mocanu se lasă de muzică și ia calea Domnului: "Nu voi mai cânta absolut deloc"

Monden

Dani Mocanu se lasă de muzică și ia calea Domnului: „Nu voi mai cânta absolut deloc”

Dani Mocanu și-a surprins fanii cu o decizie șocantă: cântărețul renunță la manele și va lua calea Domnului. Manelistul a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook. Imediat după ce le-a scris prietenilor de pe rețeaua de socializare, au început să curgă reacțiile din partea lor. Cei mai mulți dintre ei au sperat că este vorba despre o glumă și l-au rugat să se răzgândească.

Dani Mocanu renunță la muzică

Cântărețul de manele, Dani Mocanu, a făcut anunțul momentului! Renunță la muzică și ia calea Domnului. Manelistul că mai are câteva proiecte pe care le va onora până pe data de 7 ianuarie 2021, după care va mai cânta doar cântări duhovnicești.

Eu și familia mea suntem credincioși de când ne știm și cred că a venit momentul în care să vestesc oamenilor ceea ce Dumnezeu a făcut pentru noi, a scris Dani Mocanu pe Facebook.

La mai puțin de o oră de la acest anunț, postarea manelistului a strâns mii de like-uri, și sute de comentarii și distribuiri.

Dani Mocanu se lasă de muzică și ia calea Domnului: „Nu voi mai cânta absolut deloc”

Fanii lui sunt șocați. Cei mai mulți speră că este vorba despre o glumă, în timp ce alții îl roagă pe Dani Mocanu să se răzgândească.

„Dani… Ești ultimul la care mă așteptam să mă dezamăgească. Tu ești făcut pentru asta, frate. Nu poți renunța să cânți. Ai mulți fani ce ți-au fost alături. Nu îi poți abandona.” , a scris cineva pe Facebook.

” Dănuțule, știi că ești fratele meu și te iubesc din toată inima, dar nu îmi face una ca asta.. pentru mine și pentru fanii tăi” , i-a scris un fan lui Dani Mocanu.

Au fost și foarte multe comentarii de la persoane care îl susțin pe Dani Mocanu în alegerea făcută. Sunt fani care au spus că a făcut o alegere bună și că va avea succes indiferent de orice. Mulți l-au binecuvânatat, pe el și pe familia lui, și i-au transmis că în felul acesta va atrage foarte mulți oameni spre credință.

„Felicitări! Prin gestul pe care o să îl faci, o să tragi foarte multe persoane după tine în fața Domnului! Dumnezeu să te binecuvânteze.”

 

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top