Connect with us
De ce Andreea Bălan a purtat rochia de la nuntă în ultimul ei videoclip

Monden

De ce Andreea Bălan a purtat rochia de la nuntă în ultimul ei videoclip

Andreea Bălan a filmat recent un nou videoclip pentru piesa “Am crezut în basme” și mare le-a fost mirarea fnailor să o vadă din nou în rochia de mireasă de la nunta ei cu George Burcea. Artista a ținut să le explice tuturor motivul pentru care a ales să facă acest pas prinrr-un nou episod de videoblog.

De ce Andreea Bălan a purtat rochia de la nuntă în ultimul ei videoclip

Andreea a decis să lămurească situația și a povestit în cadrul ultimului episod din videoblogul ei de ce a ales să poarte rochia de la nuntă la fimări.  Ea a subliniat că rochia îi aduce încă o mare bucurie pentru că este superbă și a fost o plăcere să o poarte, deși încă nu și-a analizat sentimentele încât să își dea seama dacă este și un pas dureros sau nu.

“Dragilor, acesta este lucrul surpriză al videoclipului, pentru că este vorba despre rochia de mireasă, rochia principală de mireasă cu care am intrat în biserică. N-am crezut că o s-o mai port vreodată. Pe cealaltă am mai purtat-o la niște premii, Premiile Elle, dar pe aceasta, care este, de fapt, cea importantă și specială, și cu trenă… uitați că regizorul a vrut să o port în acest clip. Dacă am emoții? Bineînțeles că am emoții, că e ceva special, de suflet… Dacă mă doare?! Încă nu m-am gândit ldacă mă doare dacă o port. Dar, mă bucur că o port, pentru că o rochie de mireasă trebuie purtată de mai multe ori în viață. În schimb, eu o port nemaifiind căsătorită, nemaifiind cu soțul. Dar… e o superbitate și e păcat să nu o port”, a mărturisit vedeta în video-ul de mai jos, publicat pe canalul său de YouTube.

Andreea Bălan a mai povestit că în timp ce regizorul și una dintre colegele sale aranjau rochia de mireasă, ea l-a întrebat: “Domnule regizor, de ce ați vrut să filmăm cu această rochie de mireasă?”. Răspunsul a venit imediat: “Că ai avut-o la nuntă”. Ulterior, cântăreața a insistat: “Da, și de ce ați avut această idee să fiu în rochia de mireasă?”, iar artistul i-a explicat: “Că acolo a început totul și aici se termină”.

La finalul celor 14 ore petrecute pe platourile de filmare pentru videoclipul piesei “Am crezut în basme”, vedeta a făcut mărturisiri extrem de emoționante:

“Am avut parte de o căsnicie scurtă, începe cu o rochie, se termină cu aceeași rochie. (…). Am renăscut, am fost în durere, suferință, în baia de sânge. Apoi, am fost senzuală, mireasă frumoasă, am fost în cioburi, statuie, nemișcată, împietrită. Practic, în acest clip s-a trecut prin toate stările emoționale pe care le are o persoană când suferă, se desparte de cineva. De la furie, la suferință, la resemnare și, apoi, la renaștere.

A fost foarte greu să port în rochia de mireasă, este dificil să te reîmbraci în rochia de mireasă, dar… îmi place, este foarte frumoasă. Pe de-o parte, m-am simțit bine, dar a fost și greu. Dar, știu că am făcut-o pentru un videoclip foarte bun, așa că a meritat. Pentru această piesă minunată, care este povestea mea și, cred, că și povestea multora dintre voi. Și sper ca în această piesă să vă regăsiți, dragilor, cu toții și să vă simțiți bine, să ascultați această piesă. (…)”.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top