Connect with us
Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cei doi au plănuit deja o vacanță

Vedete

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cei doi au plănuit deja o vacanță

Lucrurile stau din ce în ce mai rău între Andreea Bălan și George Burcea. Este evident că între cei doi nu mai există cale de împăcare și nimic nu-i mai poate întoarce din drum. Artista continuă să facă declarații despre tatăl copiilor ei și pune mereu accent pe faptul că nu se mai gândește deloc la el și se atacă reciproc. Cu toate acestea, cei doi ar fi pus brusc capăt războiului care izbucnise între ei și deja s-au gândit să organizeze o vacanță în familie.

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. Cei doi au plănuit deja o vacanță

Surse apropiate celor doi au dezvăluit că Andreea Bălan și George Burcea ar avea acum o relație destul de bună și apropiată, din dragoste pentru cele două fetițe pe care le au. În plus, cei doi ar fi fost împreună și de 1 iunie, petrecând timp alături de cele mici. Acum, se pare că ei ar fi plănuit să meargă împreună în vacanță, pentru ca micuțele să se distreze și să nu simtă lipsa tatălui, dar foștii soți vor face asta în calitate de prieteni. În plus, se pare că și mama Andreei îi va însoți în escapadele ce vor urma.

„Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci.”. a declarat sursa citată.

În ceea ce-l privește pe Burcea, artista este foarte hotărâtă și nimic nu o mai poate întoarce la el, pentru a forma din nou o familie. Ea ar fi amânat depunerea actelor de divorț până la 1 aprilie tocmai pentru a vedea dacă George se poate schimba, însă i-au fost înșelate așteptările. Ea susține că nu mai este vorba de regrete, ci își asumă toate alegerile, având în vedere că lucrurile nu mai pot fi la fel. Tot ce contează acum este ca cei doi să își crească fetițele și să fie responsabili în egală măsură, fără ca George să se îndepărteze de ele.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top