Connect with us
De ce s-a despărțit Liviu Guță se soția sa, după 13 ani: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă”

Monden

De ce s-a despărțit Liviu Guță se soția sa, după 13 ani: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă”

Despărțirea dintre Liviu guță și soția sa cu care are doi copii a venit ca un șoc atât pentru apropiații artistului cât și pentru fani. Deși al început a fost foarte rezervat în declarații, Liviu Guță s-a decis acum să spună adevărul, după ce mulți l-au acuzta că s-a recăsătorit mult mai repede. Se pare că problema nu ar fi fost la el, ci la soția sa.

De ce s-a despărțit Liviu Guță se soția sa, după 13 ani: „Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă”

Liviu Guță s-a despărțit de mama copiilor după o căsnicie de 13 ani care părea foarte fericită. După această decizie manelistul și-a găsit o altă parteneră, alături de care este foarte fericit. Cei doi s-au cununat deja, într-un cadru restrâns și multă lume l-a condamnat pe Liviu pentru acest gest.

Sătul de toate criticile, manelistul a decis să clarifice situația printr-o postare pe rețelele de socializare, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta ca situația să ia o asemenea întorsătură.

‘Eu suport înjurături și cuvinte defăimătoare. Sunt un om care își iubește copiii și nu aș fi putut să zic motivul despărțirii de fosta soție! Dar un singur lucru vă spun și sper să îl înțelegeți și să terminați odată pentru totdeauna cu judecățile voastre inconștiente! Să nu îți aduci cel mai bun prieten în casă, că s-ar putea să pleci tu și el să rămână! Sper că m-am făcut înțeles și mai vreau să spun ceva.

Nu am greșit niciodată cu nimic, sunt un om cu suflet mare! Mi s-au făcut multe manevre din cauza vocii mele! Am fost singur mereu, singur m-am chinuit și nimeni nu m-a ajutat în carieră! Am alergat ca un nebun ca să îmi întrețin familia, copiii! Și rezultatul a fost altul, la sfârșit! Vă rog, din toată inima, nu mai judecați un om după aparențe!’, a scris Liviu Guță pe Facebook.

Chiar și după despărțire, soția lui Liviu Guță are de spus numai cuvinte frumoase la adresa lui. Ea îl consideră în continuare cel mai bun prieten al ei și nu se sfiește să vorbească în public despre asta.

‘Cu singurul meu prieten adevărat! Chiar dacă nu mai suntem împreună, ești, ai fost și vei fi cel mai bun prieten al meu! Un fost soț care va fi foarte greu de înlocuit din toate punctele de vedere! Poate chiar imposibil’, a  scris ea, pe Facebook

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top