Liviu Guță s-a logodit la numai 3 luni după divorț

31.01.2020
Liviu Guță s-a logodit la numai 3 luni după divorț

Liviu Guță a divorțat recent de femeia cu care are doi copii, însă dragostea nu l-a ocolit și manelistul a ajuns să se logodească foarte rapid. Guță este acum îndrăgostit până peste cap de o anume Maria Roxana, o femeie despre care nu se știe până în acest moment nimic.

Liviu Guță s-a logodit la numai 3 luni după divorț

Liviu Guță și soția sa de 13 ani Iuliana, au divorțat la notar de comun acord. Copii au rămas cu Iuliana, iar Liviu a dat fuga în brațele altei femei. Chriar el a fpcut totul public pe rețelel de socializare și i-a condamnat pe cei care îl critică.

Fotografia postata de Liviu Guta. sursa foto: facebook
Fotografia postata de Liviu Guta. sursa foto: facebook

‘Eu cred că am dreptul la fericire, iar eu mi-am găsit fericirea. Te iubesc, Maria Roxana! Am uitat să vă spun ce era mai important. A spus DA! ❤️ Aceasta femeie a aparut in viata mea la câteva luni dupa divort și ma face fericit. Fosta mea sotie e bine, copiii sunt bine si toată lumea e fericita! Va rog frumos sa nu mai judecați și sa va vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe.

Este treaba mea ce fac cu viata mea și atât! O iubesc pe Roxana și ne-am logodit. Suntem fericiti, compatibili maximum și vom fi fericiti pana la sfârșitul vieții. Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți sa fiți fericiti’, este mesajul publicat de Liviu Guță.

Manelistul nu a arătat încă fața iubitei sale, însă le-a promis fanilor că va posta o fotografie cu ea cât de curând. el a fost foarte supărat pentru că mulți îș judecă și îl condamnă că nu a avut pic de respect față de cea care i-a fost alături atâția ani.

Citește și: Diana Dumitrescu va prezenta emisiunea „Mireasă”, la Antena 1