Connect with us
De la ce au pornit discuțiile între Anca și Diana Belbiță: „Lângă numele meu era desenată o cruce...”

Monden

De la ce au pornit discuțiile între Anca și Diana Belbiță: „Lângă numele meu era desenată o cruce…”

Între Diana Belbiță și Anca Mihăilescu lucrurile nu au fost deloc roz la Exatlon. Cele două s-au certat la cuțite după ce Anca a accidentat-o pe Anda Adam la meciul de fotbal. Supărată, Diana Belbiță i-a reproșat atunci oponentei sale că Anda Adam s-a lovit din cauza ei.

Invitate împreună la „WoWbiz” în ediția de marți seara, cele două foste concurente au vorbit despre „războiul” dintre ele.

Citește și: Exatlon 24 aprilie. Ionuț și Giani Kiriță s-au certat la cuțite: „Dacă ești fătălău…”

Anca Mihăilescu a declarat în urmă cu câteva săptămâni că o provoacă în ring pe cea supranumită Prințesa Războinică. Aceasta consideră că are nevoie de numai două luni de pregătiri intense.

La auzul acestei vești, Diana a râs cu poftă.

„Ah, deci mergem pe principiul “Orice mucegai se crede rudă cu penicilină. I-a trecut, asta e bine”, a spus Diana în ediția „WoWbiz” de luni.

Citește și: Cum a reacționat Diana Belbiță când a aflat cine a fost nominalizat la Exatlon 24 aprilie

Marți seara, aflate pe aceeași canapea la WoWbiz, Anca Mihăilescu a dezvăluit de la ce a pornit discuțiile dintre ele.

„O să mă prefac că nu am auzit ce a spus despre mine. Nu a fost tocmai drăguță la adresa mea. Pe mine mă provoca mereu toată lumea, dar eu aveam și simțul umorului.

Provocarea mea a fost un răspuns la ceva ce a făcut Diana acolo. Lângă numele meu, în casă, era desenată o cruce. Am intrebat cine a făcut asta, la ceremonie, și am aflat că ea fusese”, a mărturisit Anca.

Diana a dezvăluit de ce a desenat crucea

„Și cât m-am chinuit. Nici nu aveam cu ce să scriem, am luat un cui ascuțit. Mi-a părut rău când am văzut că a fost modificată. Ne-am distrat foarte tare! Am desenat o cruce pentru Anca. Mă trezeam în fiecare dimineață și vedeam numele ei.

Am zis că trebuie să fac ceva, mie nu îmi place să văd scris pe pereți. Nu s-a pus problema de veșnica pomenire. Am vrut să fac ceva amuzant, ceva care să o stârnească”, a fost răspunsul Dianei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top